Gå til hovedindhold
112

Nattens knivdrab efterforskes: Drabssigtet skibonit er ikke kendt af politiet

01-02-2018 KL. 11:04
Empty

Foto Colorbox.

  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Der ikke er tale om familiemæssige relationer mellem det 41-årige offer og den 21-årige skibonit, der natten til torsdag blev anholdt og sigtet for drabet.

Det oplyser anklagemyndigheden til Skvie Folkeblad.

Den 21-årige hører heller ikke til blandt politiets kendinge.

Selve drabet blev begået omkring klokken 2 natten til torsdag, og der er altså tale om et knivdrab. Det 41-årige offer var afgået ved døden, da politiet kom til stedet.

Den 21-årige skibonit vil på et tidspunkt i eftermiddag blive fremstillet i et grundlovsforhør ved retten i Viborg med krav om varetægtsfængsling. Anklagemyndigheden oplyser, at man vil begære lukkede døre, men at sigtelsen dog vil blive læst op. Altså ikke det, der populært kaldes dobbelt-lukkedes døre.

Politiets teknikere, hundepatruljer og efterforskere er i øjeblikket i gang med undersøgelser på gerningsstedet og søger desuden i området efter bevismateriale relateret til sagen. Af hensyn til efterforskningen har politiet og anklagemyndighed ikke yderligere kommentarer på nuværende tidspunkt.

Politiet har anholdt og sigtet en 21-årig mand fra Skive for et drab i Bjerringbro.

Den 21-årige skibonit blev anholdt klokken 03.30 natten til torsdag. Da han blev anholdt var han i besiddelse af den kniv, der blev brugt ved drabet på en adresse på Bredgade i Bjerringbro.

Ifølge politiet formoder man, at de to mænd har kendt hinanden i forvejen.

- Vi ved endnu ikke så meget om mændenes indbyrdes relation eller motivet til knivdrabet, men vi formoder, at de kender hinanden i forvejen, og at der i forbindelse med en mindre, privat sammenkomst opstår tumult på stedet, som udvikler sig til knivstikkeri. Vi er i gang med at afklare det nærmere forløb, siger politikommissær Poul Fink fra Central efterforskning.

Retningslinjer for debatten
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Mest læste

Avisannonce

Seneste 112

Forsiden lige nu

Seneste sport

Seneste 112

Seneste ind-/udland