Gå til hovedindhold
Sport

To navne i spil: SIK leder efter muskler til angrebet

19-12-2018 KL. 14:20
Empty

Jeppe Mogensen kan snart få nyt selskab på toppen i SIK. Arkivfoto: Carsten Bundgaard/Ritzau Scanpix

  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Tidligere i december forlængede Jeppe Mogensen sin kontrakt med Skive IK frem til sommer. Men klubben er på jagt efter et supplement til positionen helt i front, og det har sportschef Rasmus Brandhof lagt sig i selen for at finde.

Typemæssigt har han også en god idé om, hvad der skal hentes til Skive i bestræbelserne på at sikre sig oprykning til 1. division i det nye år.

- Vi kigger efter en, som har en god fysik og er lidt større, end det vi har i forvejen. Han må gerne have noget mere power. Det gælder både i speed og fysik. De to ting kan være svære at kombinere, men det er det, vi forsøger, siger Skive IK-sportschefen og uddyber:

- Han skal kunne fylde meget i feltet og være en, man kan spille bolden op på, som skaber uro. Jeppe Mogensen løber meget rundt om feltet. Det er han rigtig dygtig til, og han arbejder hårdt, men vi vil gerne finde en, der kan supplere det, forklarer han.

To navne

Rasmus Brandhof håber, at SIK når en afklaring på angriberpositionen inden nytår, og han fastslår, at listen over potentielle emner i skrivende stund er barberet ned til to navne.

Uden at ville navngivne de pågældende angribere forklarer sportschefen, at der er tale om spillere, hvor den ene kommer fra en højere række, end hvor SIK befinder sig, mens den anden - ligesom skibonitterne - viser sig frem i 2. division.

I denne fase arbejder Rasmus Brandhof tæt sammen med cheftræner Thomas Røll for at finde det helt rigtige match.

- Det foregår på den måde, at jeg finder spillerne og foreslår dem til Røll. Så nikker han enten eller ryster på hovedet. Vi prøver at finde fælles fodslag, og det er en løbende diskussion, hvem vi begge to synes passer ind. Alle ville jo gerne, at vi havde økonomien til at vælge fra øverste hylde, men Røll har selvfølgelig en god forståelse for, at vi ikke har penge til det, understreger Rasmus Brandhof.

Udover en angriber er klubben også på markedet efter en forstærkning til forsvaret.

Retningslinjer for debatten
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Mest læste

Avisannonce

Seneste Sport

Forsiden lige nu

Seneste sport

Seneste 112

Seneste ind-/udland