Debat

Nej til åbne kasser for uintegrerede udlændinge

Udlændinge i Danmark skal forsørge sig selv. Kan de ikke det, skal de rejse ud. Danskerne skal ikke betale for, at udlændinge kan leve i årevis på offentlig forsørgelse, få penge for at rejse tilbage til deres hjemland, fortryde og stå her med ret til offentlig forsørgelse igen året efter.

Det er det rene vanvid. Derfor er Nye Borgerlige ikke med i aftalen mellem regeringen, Radikale Venstre, LA og Venstre om at afsætte flere midler til kommunale sagsbehandlere, som skal tilbyde flere af danskernes penge til udlændinge, der ikke gider at bestille noget.

Vores holdning er klar: Luk grænserne for uintegrerbare udlændinge og luk kassen for dem, som årtiers fejlslagen udlændingepolitik har ført hertil. Vores dejlige land skal ikke ødelægges af mennesker, der tiltrækkes af muligheden for at leve et liv på evig passiv forsørgelse.

Vores sociale sikkerhedsnet strammes for de svageste danskere, fordi uintegrerbare udlændinge snylter på systemet. Vi har set utallige eksempler på dette i Skive Kommune.

Vil herboende udlændinge ikke arbejde, og kan de ikke forsørge sig selv, så skal deres opholdstilladelse inddrages - og så skal de rejse ud. Det er ansvarlig borgerlig politik og sund fornuft.