Gå til hovedindhold
112

Niels vil ikke betale sin kokain-bøde: »Jeg har ikke købt noget«

15-11-2019 KL. 08:10
Empty

27-årige Niels Christensen fra Kjeldbjerg vil ikke betale sin bøde på 6000 kroner for køb af kokain. Han mener ikke, han har købt noget. Privatfoto

  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

27-årige Niels Christensen fra Kjeldbjerg er en af de mange, der har fået en bøde af politiet i forbindelse med efterforskningen af den såkaldte »Porsche-bande«.

Bøden lyder på 6000 kroner.

- Jeg fik bøden i min e-boks natten til onsdag, og jeg blev mildest talt overrasket. Jeg er pissetræt af det, for jeg har ikke købt noget, siger Niels Christensen.

Midt- og Vestjyllands Politi mener, at Niels Christensen gennem et særligt telefonnummer købte to gram kokain den 27. december sidste år.

Men Niels Christensen er frustreret, for han er sikker på, at han ikke har købt kokain i december sidste år.

- Jeg er meget forundret over, hvorfor jeg får en bøde. Jeg har aldrig skrevet eller ringet til det nummer, så det er mig en gåde, hvordan jeg kan blive blandet ind i det, siger Niels Christensen.

Han ringede ret hurtigt og klagede til politiet, men det har han ikke fået meget ud af. Politiet vil ikke oplyse, hvordan Niels Christensens navn er dukket op i forbindelse med det store omfang af kokain-salg.

- Jeg har ikke rørt stoffer siden 2015, og jeg kan slet ikke forstå det. De må da komme med nogle beviser, siger Niels Christensen, der for år tilbage var det, man populært kalder »festnarkoman«.

Og bøden på 6000 kroner, som ryger i retten, hvis den ikke bliver betalt, har Niels Christensen ikke tænkt sig at betale.

- Jeg går rettens vej. En ting er pengene, men det værste er, at jeg får en plet på straffeattesten, siger Niels Christensen.

Retningslinjer for debatten
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Mest læste

Avisannonce

Seneste 112

Forsiden lige nu

Seneste sport

Seneste 112

Seneste ind-/udland