Gå til hovedindhold
Sport

Nordjyder knækkede både Oddense og Stoholm

06-10-2018 KL. 16:16
Empty

Mette Jensen i et forsøg fra fløjen mod Vendsyssel, som vandt på en god anden halvleg. Foto: Lars Rasborg

  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Både i den kvindelige og mandlige 1. division i håndbold frister lokale hold en tilværelse i bunden af rækken. Oddense-Otting og Stoholm kæmper begge for at sikre sig sæsonens første point, men for begge glippede det lørdag mod nordjyske modstandere.

Oddense tabte hjemme med 24-34 til Vendsyssel, mens Stoholm ude mod Frederikshavn var noget bedre med og tabte med mere knebne 27-28 efter en hektisk afslutning.

I OddenseHus spillede hjemmeholdet en fornem første halvleg og holdt 13-13 ved pausen, men i anden halvleg pillede en 5-1-opdækning værternes angrebsspil fra hinanden. Det gav en lang række kontramål og scoringer i andenbølgen - og sluttelig et alt for stort nederlag.

Jeanette Madsen blev topscorer med 10 mål.

I Frederikshavn var det tæt hele vejen. Hjemmeholdet var på 15-14 ved pausen. Stoholm fik i et par omgange udlignet, inden de midtvejs i anden halvleg var nede med fire.

Det stod 24-27, da Jakob Lauridsen fik sin tredje udvisning, men Stoholm scorede to gange i undertal ved dels tilbagevendte Allan Søndergaard samt Frederik Nørbjerg, så der var muligheder med næsten tre minutter igen.

Men det blev ikke til mere. Frederikshavn bragte sig på 28-26 med 12 sekunder tilbage, og efter træner Allan Kjær havde fået en frustrations-udvisning, kom der en ligegyldig reducering fra Frederik Nørbjerg til at pynte på resultatet.

Nørbjerg og Mads Hamann Harritz scorede begge seks gange for Stoholm.

Brian Laursen

Retningslinjer for debatten
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Mest læste

Avisannonce

Seneste Sport

Forsiden lige nu

Seneste sport

Seneste 112

Seneste ind-/udland