Gå til hovedindhold
Sport

Noteret for 50 Superliga-kampe: 22-årig angriber skifter fra Hobro til Skive IK

19-07-2019 KL. 14:00
Empty

Sebastian Grønning (tv) skifter fra én gul trøje til en anden i den kommende sæson. Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Skive IK har i et stykke tid været på jagt efter forstærkning til offensiven, og nu har sportschef Rasmus Brandhof fået sat endnu en af puslespilsbrikkerne på plads til den kommende sæsons trup.

22-årige Sebastian Grønning, der står noteret for 50 Superliga-kampe, hvoraf de 24 kom i den forgangne sæson hos Hobro IK, har nemlig sat sin underskrift på en aftale med SIK. Her har han skrevet under på en et-årig kontrakt med skibonitterne.

Og det vækker glæde i den lokale lejr. Grønning har nemlig været en stor prioritet for skibonitterne i transfervinduet.

- Det har været langstrakte forhandlinger. Han var rimelig højt på vores prioriteringsliste, og vi har arbejdet på det, siden vi vidste, at vi ville rykke op, og indtil i går, siger Rasmus Brandhof.

Ifølge Rasmus Brandhof har der været andre klubber inde i billedet om 22-årige Grønnings signatur, men i sidste ende faldt det ud til skibonitternes fordel.

- Vi havde en plan klar for ham. Han er stadig ung og skal udvikle sig, og da vi fremlagde den plan for ham, var han faktisk ikke så meget i tvivl om, at det var det, han gerne ville, siger SIK-sportschefen og kommer ind på nogle af de kvaliteter, Grønning er i besiddelse af.

- Han har en del Superliga-erfaring både fra Hobro og AaB. Han er en større fyr med en masse fysik oppe foran. Samtidig har han en god fart. Det er lidt det, vi har ledt efter - en rigtig 9’er-type som han er. Så det er vi ganske godt tilfreds med, siger Rasmus Brandhof.

Med André Bjerregaard skadet i en længere periode har det været nødvendigt at få dækket sig ind på de offensive pladser. Det er lykkedes med Sebastian Grønning, men sportschefen er ikke klar til at smække transfervinduet i endnu.

- Vi arbejder på endnu en offensiv forstærkning, som vi håber kan falde på plads i de kommende dage, siger Rasmus Brandhof.

Retningslinjer for debatten
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Mest læste

Avisannonce

Seneste Sport

Forsiden lige nu

Seneste sport

Seneste 112

Seneste ind-/udland