Gå til hovedindhold
Erhverv

Nu bliver der ryddet op: Calvex har købt Hilmars Camping

16-12-2017 KL. 09:28
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Siden Hilmars Camping i 2013 måtte dreje nøglen om, har bygningerne stået tomme, og de har stille og roligt fået lov til at forfalde.

Men nu sker der noget på Jens Hansens Vej i Nr. Søby.

Bygningerne er blevet solgt, og aftalen faldt på plads torsdag i denne uge.

Det er Calvex A/S, der har købt bygningerne, og arbejdet med at renovere stedet er allerede gået i gang.

- Planen er, at vi gradvist skal flytte vores ColoQuick-afdeling ud i lokalerne i Nr. Søby, men det er et stort arbejde at få renoveret det hele, så vi tager det i etaper, siger Brian Pedersen, der er indehaver af Calvex A/S.

ColoQuick-afdelingen af Calvex A/S blev etableret i 2009 og har fokus på råmælk, colostrum. Altså den første mælk koen leverer efter at have født.

De gamle camping-bygninger rummer i alt 3600 kvadratmeter, og det er helt bevidst, at Brian Pedersen er gået efter et sted, hvor der er masser af plads.

- Vi vil gerne have mange kvadratmeter, så vi har plads til at udvikle vores produkt. Der skal være mulighed for at eksperimentere og lege lidt med tingene, og derfor passer stedet perfekt til os, siger Brian Pedersen.

Købet åbner også op for, at Calvex A/S med tiden skal bruge flere folk. Det bekræfter Brian Pedersen, der dog ikke vil sætte et antal på.

- Der er jo reelt tale om en udvidelse, og selv om vi også gerne vil have maskiner til at udføre arbejde for os, så kommer vi uden tvivl til at få brug for nogle folk løbende, lyder det fra Brian Pedersen.

Bygningerne ser efter flere års forsømmelse ikke pæne ud.

Og tidligere har formanden for grundejerforeningen på Ulkærvej, Jørgen Justesen, udtalt, at det var ærgerligt for hele lokalområdet, at bygningerne bare lå der og blev dårligere og dårlige.

Jørgen Justesen har tidligere foreslået en Rema 1000 på adressen, og nu er han bare glad for, at der sker noget.

- Det er rigtig godt, at der kommer aktivitet i bygningerne igen, og at der bliver ryddet op, for stedet trænger virkelig til en kærlig hånd. Det ligner jo noget fra krigen, siger Jørgen Justesen.

Brian Pedersen blev ikke afskrækket, da han så stedet for første gang. Tværtimod.

Og derfor afgav han hurtigt et bud. Han mener, at bygningerne er i okay stand, men at der selvfølgelig er en del arbejde, der skal laves.

- Taget er helt skidt, og der skal helt nyt tag på det hele. Men vi tager det stille og roligt, og det skal nok blive godt, siger Brian Pedersen, der også understreger, at grundens størrelse giver mulighed for udvidelse, hvis det på et tidspunkt skulle blive relevant.

Calvex A/S vil fortsat ligge i lokalerne på Holstebrovej.

Retningslinjer for debatten
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Mest læste

Avisannonce

Seneste Erhverv

Forsiden lige nu

Seneste sport

Seneste 112

Seneste ind-/udland