Gå til hovedindhold
Lokalt

Nu kan du købe den: Kult-plakat kommer ud i butikkerne

21-08-2019 KL. 10:59
Empty

Plakaten, som årets ?dimittender fra ungdomsuddannelserne? i Skive får overrakt.

  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Plakaten »Du ved, du er fra SKIVEegnen, når...«, bliver nu sat til salg.

Skive Kommune lancerede den i juni som gave til årets dimittender på ungdomsuddannelser i Skive Kommune. Den vækker smil med oplysning om, hvad man ved, når man er fra Skiveegnen. På Skive Folkeblads hjemmeside fik plakaten masser af ros, og folk efterlyste mulighed for at købe den. Men Skive Kommune kunne ikke uden videre sælge plakaten, da kommuner ikke må konkurrere med private virksomheder. Derfor udbød Skive Kommune tryk og salg af plakaten. Trykkeriet Vibla bød og er nu klar til at trykke og sælge plakaten.

Plakaten kommer til at koste 299 kroner og vil kunne købes i Kop & Kande i Søndercentret, Værsgo i Nørregade, Skive Boglade i Adelgade, Bog & Idé i Søndercentret og Stylisth i Balling. Vibla vil også sælge plakaten på nettet.

Ole Lavesen fra Vibla forventer, at plakaten vil være i butikkerne på lørdag.

- Jeg synes, at plakaten genopfrisker gode minder og vækker en stolthed over at bo i Skive. Den følelse virker jeg ikke til at være ene om at have, og derfor har vi budt ind på salget af plakaten, så vi kan få den ud og leve mange steder, siger Ole Lavesen.

Prisen på 299 kroner for en plakat på 50 x 70 centimeter kan forekomme høj.

- Det er vores klare overbevisning, at det er den rigtige pris. Prisen på tilsvarende plakater er højere, siger Ole Lavesen.

Vibla trykker mange forskellige tryksager - også plakater.

- Vi er jo et lokalt trykkeri. Derfor går vi også op i, hvordan det går for Skive Kommune, siger Ole Lavesen om baggrunden for at trykke plakaten, der i juni fik stort bifald.

Retningslinjer for debatten
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Mest læste

Avisannonce

Seneste Lokalt

Forsiden lige nu

Seneste sport

Seneste 112

Seneste ind-/udland