Gå til hovedindhold
Kultur

Nu kan du også skråle med på "Boten Anna" på Skive Festival

20-04-2018 KL. 16:11
Empty

Svenske DJ BassHunter, der er kendt for et af de mest lyttede hits tilbage i 00’erne - »Boten Anna«, kommer til Skive Festival

  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Gæsterne til Skive Festival har nu kun godt en måneds ventetid tilbage, før festlighederne løber af stablen på Strandtangen i Skive.

Publikum har flere spændende navne tilgode, og nu offentliggøres flere navne til plakaten.

- Det er en fornøjelse at kunne tilføje yderligere fire navne til plakaten - og med denne blanding er vi ret sikre på, at der nok skal blive fest på Strandtangen lørdag aften, fortæller talskvinde for Skive Festival, Charlotte Danefeld.

- Det er efterhånden en tradition med en 90’er fest på Skive Festival - og i år er ingen undtagelse. I år gælder det Basshunter, DJ Aligator, Barcode Brothers og Evi Goffin fra Lasgo, tilføjer Charlotte Danefeld.

Det er om lørdagen, de fire navne tilføjes.

- Den store 90’er fest er programsat på Big Blue Scenen under navnet »90’er festen goes millennium«, siger Charlotte Danefeld.

DJ Aligator var én af 90’ernes helt store stjerner på den internationale DJ-scene - og blev massivt spillet i radiostationer verden over med hits som »The Whistle Song«, der sammenlagt solgte over 800.000 eksemplarer på verdensplan.

Evi Goffin kender mange fra gruppen Lasgo - men har siden 2008 optrådt solo. Den svenske DJ BassHunter er kendt for et af de mest lyttede hits tilbage i 00’erne - nemlig »Boten Anna«.

- Med de her navne tilføjer vi forhåbentlig en masse stemning til festivalens sidste dag. Vi håber derfor at se en masse festglade gæster på pladsen, foran Big Blue Scenen - for dét her, det kan kun blive en fest, lyder det fra Charlotte Danefeld.

Der er dog stadig et ekstra navn at glæde sig til - nemlig på Big Blue Scenen lørdag kl. 18. Her har festivalen endnu ikke løftet sløret for, hvad der gemmer sig.

- Vi har lavet en aftale med et populært dansk band, som har opnået enorm stor succes indenfor de sidste par år på livescenen - men den offentliggørelse gemmer vi til vores By Night-arrangement på Rådhustorvet fredag 4. maj, siger Charlotte Danefeld.

Retningslinjer for debatten
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Mest læste

Avisannonce

Seneste Kultur

Forsiden lige nu

Seneste sport

Seneste 112

Seneste ind-/udland