Gå til hovedindhold
Kultur

Ny bog om Rosa: Fortæller om at miste sin mand og finde sine rødder

18-09-2020 KL. 10:43
Empty

Foto: Steen Don

  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Historien om Rosa Kildahl fra Glyngøre, der blev landskendt, da hun medvirkede i »Den store bagedyst«, udkommer nu i en ny bog.

I bogen fortæller 62-årige Rosa Kildahl om at miste sin mand i en alder af 40 år, om at søge kærligheden på nettet, men finde den lige udenfor døren, om at møde sine grønlandske rødder og om at sætte Glyngøre på Danmarkskortet efter at have bagt sig ind i danskernes hjerter.

Bogen hedder »Rosa uden filter«, og Rosa Kildahl har fortalt sin historie til forfatter og journalist Camilla Lindemann, som tidligere har skrevet flere romaner.

Rosa har foruden sin deltagelse i »Den Store Bagedyst« på DR1 også deltaget i »Vild med dans« på TV2 og har desuden medvirket i en dokumentarserie på samme kanal om at finde sit grønlandske ophav.

I omtalen af bogen skriver forlaget People’s Press:

»De fleste ved hvem Rosa Kildahl, den smilende bedstemor med de kække replikker, er. Færre kender hele hendes historie. Bag den leende kvinde gemmer der sig en businesskvinde, et menneske, som i de første 59 år af sit liv spekulerede over, hvorfor hun så anderledes ud end sine søskende. Hun har oplevet stor sorg, og som mange andre blev hun ramt af stress, som førte hende på nye veje«.

Bogen udkommer den 22. oktober i år.

Retningslinjer for debatten
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Mest læste

Avisannonce

Seneste Kultur

Forsiden lige nu

Seneste sport

Seneste 112

Seneste ind-/udland