Gå til hovedindhold
Lokalt

Ny iværksætter-uddannelse kommer til Skive: Eksamen er som i »Løvens Hule«

05-12-2018 KL. 15:35
Empty

En populær iværksætter-uddannelse kommer nu til Skive. Deltagerne kommer til at blive klogere på jura, finansiering og markedsføring. Foto: Dania

  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Interessen for akademi-uddannelsen »Iværksætteri i praksis« er stor i Randers. Nu kommer det succesfulde forløb til Skive, hvor eksamen bliver som i »Løvens Hule« på DR.

Det oplyser Erhvervsakademi Dania.

Mange nye iværksættere, der drømmer om at få succes som selvstændig, har brug for at blive udfordret på deres forretningsidé og arbejde struktureret med at teste og udvikle den, inden de for alvor satser alt og springer ud i en tilværelse som selvstændig.

Det kan de nu i Skive, samtidig med at de får ECTS-point med sig. Det sikrer et nyt samarbejde mellem Erhvervsakademi Dania og Skiveegnens Erhvervs- og Turistcenter, som nu laver det, de kalder for »Danmarks bedste iværksætterforløb - lavet af iværksættere for iværksættere«. Over seks aftener lærer iværksætterne mere om jura, finansiering, markedsføring, salg og forretningsplaner.

Holdet har oplevet stor popularitet med fyldte hold i Randers, og nu kommer det også til Skive med start i februar.

- At efterspørgslen på den her uddannelse er så stor, at vi nu kan oprette forløb i Skive viser, at mange iværksættere er seriøse i deres ambition om at komme godt fra start med deres forretning. Jeg ser det som et sundt tegn, at de er sultne efter at søge viden, indsigt og sparring om forretningsudvikling med både eksperter og andre ligesindede, siger chefkonsulent Gitte Trier fra Erhvervsakademi Dania, der er tovholder for uddannelsen i Skive.

Frist for tilmelding til holdet i Skive er sidst i januar.

skib

Retningslinjer for debatten
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Mest læste

Avisannonce

Seneste Lokalt

Forsiden lige nu

Seneste sport

Seneste 112

Seneste ind-/udland