Gå til hovedindhold
Erhverv

Ny klinik i Salling: Karina gør kunderne smukkere

20-07-2020 KL. 07:36
Empty

Inden Karina Friis Rasmussen kan begynde med mesoterapien, skal hun rense Renés hud. Hun er nu klar til at hjælpe ham af med nogle af de begyndende rynker, der er kommet i hans ansigt. Foto: Lindy Jørgensen

  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Der kommer en stille summen fra den lille maskine, Karina Friis Rasmussen sidder med i hånden, mens hun trykker mundingen af den mod sin mands kind. René Rasmussen er i gang med sin 3. behandling for at få glattet huden mere ud og gøre linjerne ved øjnene knap så tydelige.

- Det er en non-invasiv mesoterapi. Det vil sige, at jeg ikke bruger nåle, men at der i stedet sidder små plasticpigge, som masserer meso-cocktailen ned i huden. Det kan reducere rynkerne. Der vil stadig være synlige linjer, men det vil ikke være så dybe, forklarer Karina Friis Rasmussen, der har åbnet ny klinik i Jebjerg.

Cocktailen består blandt andet af stamceller fra æbler, forskellige vitaminer og kollagen, og Karina Friis Rasmussen fortæller, at kunden allerede kan se en virkning efter første behandling.

- Men man skal have fire til seks behandlinger med korte mellemrum, inden man er færdig, og derefter skal det holdes ved lige hver 3. måned og derefter hvert halve år, siger hun og understreger, at behandlingen også virker godt på strækmærker, hud med akne, og hvis man har oplevet hårtab af andre årsager end aldring.

Permanente bryn

Karina Friis Rasmussen kan dog meget andet end at reducere rynker og strækmærker. På hendes menukort er der også mulighed for at vælge at få lavet permanente bryn, såkaldt »lash lift« - altså et langtidsbuk af øjenvipperne, at få lagt fest makeup eller få en ansigtsbehandling med en såkaldt japansk facelifting.

- Jeg elsker at give alle behandlinger, men jeg bliver fagligt mest udfordret, når jeg skal lave bryn, siger hun og forklarer videre om metoden med at lave de permanente - eller nærmere - semipermanente bryn.

Det er faktisk en form for tatovering hun laver, hvor hun tegner kunstige hårstrå, der på en prik ligner den rigtige slags, da hun viser et billede af, hvordan en kundes øjenbryn har ændret udseende. Der er dog ikke tale om en livsvarig tatovering.

Kunden skal have to behandlinger, og derefter kan de kunstige bryn holde sig i halvandet til to år, inden der igen er brug for optegning. Sådan er det, fordi Karina Friis Rasmussen ikke kommer ned i de dybere hudlag, når hun tatoverer.

- Kunden får sådan en bedøvelsescreme på 20 minutter inden, vi går i gang, så det ikke gør ondt. Jeg tegner formen op på brynet i en skitse, og den godkender kunden så, og så går jeg i gang med tatoveringen, siger Karina Friis Rasmussen.

Hun forklarer, at metoden især er god til de kvinder, der ligesom hende selv har plukket øjenbryn i årevis og dermed har ødelagt de naturlige hårsække, så man ikke længere kan etablere det kraftige bryn, som i dag er trenden.

Bukkede øjenvipper

Er der brug for også at give øjenvipperne en omgang, er hun også klar på det. Her er der ikke tale om tatoveringer, men om at bukke øjenvipperne og bruge nogle produkter, der kan få bukningen til at holde i seks til otte uger.

- Det er en kemisk reaktion, så det har konsekvenser for øjenvipperne, men det er meget mere skånsomt, end hvis de står hjemme med en metalbukker og gør det, for der ødelægger de faktisk vipperne. Her bliver de også behandlet med keratin, som er med til at pleje dem, og vipperne bliver meget bløde og naturlige, forklarer hun.

Den japanske ansigtsbehandling består af en stribe forskellige processer, hvor huden bliver behandlet for urenheder, hvor der er ansigtszoneterapi, og hvor Karina Friis Rasmussen trækker i lymferne, så huden bliver glattet ud og hun derefter dræner lymferne i ansigtet.

- Derefter lægger vi en økologisk fugtmaske, og så kan kunden selv bestemme, om der er skal følge ansigts- eller fodmassage med, siger hun og tilføjer, at ansigtet til sidst bliver smurt ind i hybenkerneolie.

 

Retningslinjer for debatten
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Mest læste

Avisannonce

Seneste Erhverv

Forsiden lige nu

Seneste sport

Seneste 112

Seneste ind-/udland