Sport

Ny kontrakt med lokalt hold: Pallesen tager en tørn mere

Til trods for en beskeden alder på 23 år, er Jeppe Aaskov Pallesen en af de rutinerede herrer hos cykelholdet Team coloQuick. Og i den kommende sæson skal han igen dele ud af sin viden og erfaring til sine endnu yngre holdkammerater på mandskabet.

Pallesen har således sat sin underskrift på en ny aftale med det Skive-baserede hold, og dermed skal han i gang med sin tredje sæson i den zebrastribede uniform.

- ColoQuick er et hold, der er gode til at hjælpe unge ryttere videre i deres cykelkarriere, og det vil jeg gerne være en del af igen næste år, siger Jeppe Aaskov Pallesen.

- Men jeg vil også gerne videre i min cykelkarriere og køre med om sejren i de løb, der passer min ryttertype, lyder det.

Han har i sin tid hos coloQuick gjort sig bemærket som en meget aktiv rytter, der gerne går med i udbrud og som er medvirkende til at gøre cykelløb underholdende.

Det er både sket på landevejen, men også i gadeløb, hvor han sidste år vandt Spar Nord-Gadeløbet på hjemmebane i Skive. Og kort forinden - i et gadeløb i Struer - kørte han lige op med en række danske Tour de France-ryttere. Han fulgte Kasper Asgreen til dørs og med en andenplads afviste han Michael Valgren og Michael Mørkøv ved den lejlighed.

I den korte covid19-sæson i år er det blevet til to top-10-placeringer. De er kommet i Hobro og i den nationale løbsserie Demin Cup. Selv om det dog ikke er blevet til så mange løb som ønsket, har Pallesen imidlertid ikke ligget på den lade side.

- Jeg har indtil nu kørt 23.000 kilometer fordelt på 750 timer, og det sker ofte sammen med Aarhus-gruppen fra coloQuick-holdet i år. Anthon Charmig, Alexander Salby,

Aksel Bech Skot-Hansen og Andreas Brandt Aidel, fortæller Jeppe Aaskov Pallesen, der har den nye ledende sportsdirektør Christian Moberg som træner og coach.

Han ser frem til, at der køres langt flere løb næste år, og selv om han ikke kender programmet for 2021 endnu, håber han at de norske endagsløb, som passer ham godt, bliver en mulighed.

hjorth

Jeppe Aaskov Pallesen kørte fantastisk i Skive og vandt Spar Nords Gadeløb med 28 sekunder til nærmeste konkurrent. Foto: Brian Laursen