Gå til hovedindhold
Erhverv

Ny lokalplan på vej: Truckgigant har planer om at bygge kæmpehal

07-12-2018 KL. 06:21
Empty

Den ønskede hal ses som den separate, aflange bygning på den øverste del af tegningen. Den stiplede, blå linje angiver Kirkestien. Den sorte pil, der går mod højre, angiver Mejerivej. Og mellem Mejerivej og den grønne afskærmning ses placeringen af den planlagte p-plads. Illustration: Skive Kommune

  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

N.C. Nielsen i Balling er landets største leverandør af gaffeltruck, terminaltraktorer og specialmaskiner. Virksomheden får mere og mere travlt. Derfor har man behov for fremtidige udvidelser.

I første omgang har man konkret et ønske om at udbygge de fysiske rammer med en ny hal, der skal ligge lige nord for de eksisterende bygninger.

Hallen skal være 145 meter lang, 30 meter bred og 12 meter høj.

Virksomheden har behov for en hal, der kan rumme højt maskineri. Den skal blandt andet rumme smedje, klargøring og lager.

Skive Kommunes teknik- og miljøudvalg har netop godkendt lokalplanforslag 280 samt et kommuneplantillæg, der er på vej i høring, når det har været behandlet i byrådet.

Lokalplanområdet omfatter det eksisterende erhvervsområde på 3,6 hektar ved Nørregade/Mejerivej, samt en udvidelse af erhvervsområdet på 5,1 hektar.

Arkitekt Karina Kobæk, der sidder med planerne i teknisk forvaltning, forklarer, at man ikke kan bebygge hele lokalplanens område.

Der er byggefelter, og så er der rigtig meget, som skal være afskærmende grønt område i forhold til de nærliggende boliger i Villaparken.

- Vi arbejder meget med beplantning, siger Karina Kobæk.

Hvis byrådet godkender lokalplanforslaget, skal det ud i otte ugers høring.

- Vi forventer i den periode at lave et orienterende borgermøde, hvor vi fortæller om planen, oplyser Karina Kobæk.

Retningslinjer for debatten
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Mest læste

Avisannonce

Seneste Erhverv

Forsiden lige nu

112

Varetægtsfængslet i fire uger: Skibonit truede med at bombe kommunen flere gange Varetægtsfængslet i fire uger: Skibonit truede med at bombe kommunen flere gange

Seneste sport

Seneste 112

Seneste ind-/udland