Gå til hovedindhold
Lokalt

Ny mast taget i brug: Telenor lukker mobilhul i Skive Kommune

06-12-2019 KL. 13:15
Empty
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

 

I Roslev er mobildækningen nu blevet opgraderet, eftersom at Telenor har aktiveret en ny mobilmast på Stranddalen.

Desuden er der også blevet foretaget en 4G-opgradering af en mobilmast på Fur Landevej i Roslev.

Det skriver Telenor i en pressemeddelelse.

Telenors opgraderinger af 4G-netværket skal sikre kunderne en bedre dækning, hvad end de skal streame video eller downloade content på mobiltelefonen.

- Vores ambition i Telenor er en konstant forbedring og udvikling af vores mobilnetværk, så kunderne får en bedre mobildækning. Ved at opsætte nye signaler er vi med til at imødekomme det stigende dataforbrug, som ses blandt vores kunder. Det er derfor tilfredsstillende for os at kunne lukke de få mobilhuller, der er tilbage, så kunderne sikres den bedst mulige dækning, både derhjemme og når de er på farten, siger netværksstrateg i Telenor, Jesper Mølbak i pressemeddelelsen.

Masternes signal er mærkbart indenfor en radius af omtrent 5-10 kilometer fra masten. Rækkevidden kan dog afhænge af det omkringliggende terræn.

Flere forbedringer i 2019

Generelt har Telenor foretaget flere opgraderinger i masterne i Jylland, som led i planen om at finjustere 4G-netværket.

 I 2019 forventes Telenor at foretage yderligere knap 500 opgraderinger af mobilnettet. 

Retningslinjer for debatten
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Mest læste

Avisannonce

Seneste Lokalt

Forsiden lige nu

Lokalt

Politichef med opfordring til unge op til hedebølge: »Skru nu ned for festmusikken« Politichef med opfordring til unge op til hedebølge: »Skru nu ned for festmusikken«

112

15-årig dreng frikender kammerater for overfald: "Jeg gjorde det selv" 15-årig dreng frikender kammerater for overfald: "Jeg gjorde det selv"

Seneste sport

Seneste 112

Seneste ind-/udland