Gå til hovedindhold
Sport

Ny nedslagtning: Oddense-Otting fik tæsk af AGF

17-11-2018 KL. 15:22
Empty

Otte mål af Sanne Beck Hansen var 16 for få til en sejr i Bjerringbro. Arkivfoto: Steen Don

  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

AGF tilføjede lørdag eftermiddag et nyt nederlag til Oddense-Ottings efterhånden store samling. Otte gange i otte forsøg er de lokale håndboldkvinder nu gået fra banen uden point i 1. division.

De første fire minutter af opgøret var en ren opvisning i sløje afslutninger, inden Ann Cecilie Møller endelig fik åbnet målscoringen og dermed bragte Oddense i front.

Faktisk var det hjemmeholdet, der kom bedst fra start, og Henrik Pedersen kunne varme sig på både 2-0 og 3-1-føringer, inden fem ubesvarede AGF-scoringer fik vendt billedet.

Det momentum formåede aarhusianerne at holde resten af første halvleg, og de kunne gå til pausesnakken i front med fem ved stillingen 9-14.

Der var alt for langt mellem de offensive højdepunkter hos Oddense-Otting, som havde svært ved at finde målet i åbent spil. Ud af de ni scoringer kom de tre således på straffekast.

Kampbilledet fortsatte i anden halvleg, og efter 42 minutter var forskellen vokset til ni mål.

Med de knappe ressourcer, der er til rådighed i Oddense-Otting i øjeblikket, stod det dermed klart, at resten af kampen udelukkende ville blive et spørgsmål om at begrænse skaderne og undgå flere uheld på spillerfronten.

Den sidste del lykkedes, men blødningen blev aldrig stoppet, og dermed kunne AGF rejse hjem til Aarhus efter slutfacit på 20-34.

Retningslinjer for debatten
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Mest læste

Avisannonce

Seneste Sport

Forsiden lige nu

112

Varetægtsfængslet i fire uger: Skibonit truede med at bombe kommunen flere gange Varetægtsfængslet i fire uger: Skibonit truede med at bombe kommunen flere gange

Seneste sport

Seneste 112

Seneste ind-/udland