Gå til hovedindhold
Erhverv

Ny struktur efter fyring: Skive Handel vil køre videre uden en handelschef

04-04-2019 KL. 06:10
Empty

Der kommer ingen afløser for Henrik Lindbjerg, som bestyrelsen i Skive Handel netop har opsagt samarbejdet med. Arkivfoto

  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Tirsdag meldte Skive Handel ud, at bestyrelsen har besluttet at afbryde et næsten seks år langt samarbejde med handelschef Henrik Lindbjerg.

Baggrunden for bruddet er, at Skive Handel ønsker at »ryste posen«.

Bag den formulering gemmer sig blandt andet en helt ny struktur, hvor der ikke længere skal være en tydelig frontfigur i form af en handelschef.

- Der kommer ikke en ny handelschef, og i stedet vil vi skabe en anden struktur, hvor vi mere løfter i fællesskab, og hvor vi i nogle tilfælde vil få hjælp udefra til de enkelte arrangementer, siger bestyrelsesmedlem og talsmand for Skive Handel, Flemming Sørensen, der til dagligt driver lædervarebutikken Helm i Adelgade i Skive.

Skive Handel har hvert år søgt Skive Kommune om støtte til handelschefens løn, og en ikke ubetydelig støtte er blevet givet år efter år.

Men Flemming Sørensen frygter ikke, at Skive Handel får mindre støtte fra Skive Kommune fremover - selv uden en handelschef.

- Vi får ikke et fast tilskud til noget fra kommunen, og vi skal altid søge om støtte til det, vi ønsker støtte til. Men en ny struktur vil ikke umiddelbart betyde noget i forhold til støttens størrelse fra Skive Kommune, vurderer Flemming Sørensen.

Skive Handel har generalforsamling på tirsdag, hvor den fremtidige struktur vil blive fremlagt.

 

Retningslinjer for debatten
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Mest læste

Avisannonce

Seneste Erhverv

Forsiden lige nu

112

Brandårsag er umulig at opklare: »Selv jernrørene var smeltet« Brandårsag er umulig at opklare: »Selv jernrørene var smeltet«

Seneste sport

Seneste 112

Seneste ind-/udland