Gå til hovedindhold
Erhverv

Nyåbnet restaurant pludselig lukket - ingen planer om at genåbne

12-06-2019 KL. 11:52
Empty

Arkivfoto: Steen Don

  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

For anden gang inden for få uger lukker endnu en restaurant i Skive midtby.

For en måned siden var det restauranten Dencker & Bilstrup i Thinggade. Nu er det restauranten Dig & Mig - også i Thinggade.

»Restauranten har desværre lukket. Vi håber, I finder en anden løsning«, lyder det på telefonsvareren til Dig & Mig, som i november åbnede under stor bevågenhed.

Nanna Foldager og Laila Andersen har drevet restauranten og kunne allerede i forbindelse med åbningsreceptionen konstatere, at cirka 150 gæster havde været forbi for at ønske tillykke.

Dengang var to kokke tilknyttet, og ifølge Skive Folkeblads oplysninger er kokkemangel nu med til at lukke stedet, hvor Brasserie Charlie i flere år holdt til.

Laila Andersen har tidligere forpagtet restaurant Gyldendal i Vestsalling, og Nanna Foldager havde også mange års erfaring fra restaurationsbranchen med sig i bagagen, da en af Skives mest spændende indrettede restauranter i Thinggade midt i november sidste år endelig igen kunne invitere indenfor.

Nanna Foldager siger til Skive Folkeblad, at hun ingen kommentarer har til lukningen. Men hun bekræfter, at der ingen planer er om at genåbne restauranten. Hun henviser til Laila Andersen, men det har ved redaktionens slutning ikke været muligt at få en kommentar fra Laila Andersen.

Restaurant Dencker & Bilstrup åbnede i januar og lukkede i maj.

Retningslinjer for debatten
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Mest læste

Avisannonce

Seneste Erhverv

Forsiden lige nu

Seneste sport

Seneste 112

Seneste ind-/udland