Gå til hovedindhold
Lokalt

Nye ansigter stiftede bekendtskab med motionscenter

12-01-2020 KL. 17:20
Empty

Karin Lyhne fra Vridsted var en af dem, der søndag prøvede forskellige fitnessaktiviteter for første gang i lang tid. Foto: Lindy Jørgensen

  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

264 medlemmer af Vestfjends Motionscenter i Vridsted er egentlig ganske godt.

Men der er plads til flere, og derfor var motionscentret søndag en del af den landsdækkende begivenhed, Fitness Tryday.

Idéen bag de tre timers »åbent hus« var, at folk, der normalvis ikke kommer i motionscentret, kunne komme og prøve forskellige fitnessaktiviteter og se, om det var noget for dem.

Og begivenheden viste sig hurtigt at blive en succes.

- Der kom mellem 40 og 45 mennesker, som vi aldrig har set her før, og det var både enlige og hele familier. Så det var helt vildt godt, og vi skulle måske have været lidt bedre forberedt på, at folk også ville være medlemmer, siger Margit Boye, der var blandt initiativtagerne til dagen i Vridsted.

En af dem, der var mødt op og som ikke tidligere har haft sin gang i motionscentret, var Karin Lyhne fra Vridsted.

Hun var taget af sted sammen med mand og søn.

- Jeg tænkte, at det her kunne være et spark til at komme i gang. Jeg har ikke trænet min krop i mange år, men nu skal det være. Det er også en måde at møde mennesker på, sagde Karin Lyhne, der regner med, at hun fremover vil bruge motionscentret minimum en gang om ugen.

Inde i hallen ved siden af motionscentret var en gruppe seniorgymnaster samlet for at spille bowls, ringo og pickle-ball.

Der var også nogle nye ansigter iblandt.

- Vi prøver at lave noget nytænkning, da det ikke er nemt at holde gang i holdsport. Så vi har smart-træning, gymnastik og forskellige boldspil i løbet af ugen, fortalte Elsebeth Poulsen.

I løbet af dagen blev der i hvert fald meldt en god håndfuld nye medlemmer ind i motionscentret, der hører under Vridsted Idrætsforening.

Retningslinjer for debatten
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Mest læste

Avisannonce

Seneste Lokalt

Forsiden lige nu

Seneste sport

Seneste 112

Seneste ind-/udland