Gå til hovedindhold
Kultur

To nye navne klar: Mads Langer vender tilbage til Skive Festival

27-02-2020 KL. 12:24
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

- Vi er sindssygt glade og stolte over at kunne præsentere bysbarnet Mads Langer til sommerens store fest på Strandtangen.

Sådan lyder det fra arrangørerne bag Skive Festival, som netop har offentliggjort, at Mads Langer vender tilbage til Skive Festival.

Senest han spillede på Strandtangen var i 2018, og han har for nylig spillet en udsolgt koncert i Kulturcenter Limfjord i Skive.

- Mads kan med sin store stemme og sine fantastiske sange lave en fest som ingen anden. At han så er fra Skive gør kun oplevelsen endnu mere intens og nærværende, lyder det fra festival-arrangørerne, som spår, at det bliver en »kæmpefest med fællessang«, når han spiller numre som »Flawlwss«, »3AM«, »Elephant«, »Me Without You«, »Mellem Linjerne« og »Heartquake« og sidste skud på stammen »Monsters In My Mind«.

- Vi glæder os som små børn til juleaften til at opleve Mads Langer på hjemmebanen til sommer, siger formanden for Skive Festival, Michael Eiskjær.

Jimilian på festival

Ud over Mads Langer præsenterede Skive Festival torsdag sangeren Jimilian som en del af programmet på Skive Festival i år.

Den danske sanger med albanske rødder er lige nu aktuel med singlen »Kick«, hvorpå han gæstes af en af tidens mest hypede amerikanske rappere 6ix9ine. Singlen gik direkte ind som nummer et på Spotify i Danmark med 600.000 streams for de første 24 timer i markedet.

Jimilian er vokset fra barnestjerne til teenageidol og er nu en cementeret del af den danske musikscene. Fra de første år indeholder repertoiret sange som »Finde Dit Smil«, »Toget er Kørt«, »Hjerteslag« og »Jeg har glædet mig«.

Af guld- og platincertificerede hits fra nyere tid kan man nævne »Slem Igen (feat. BLAK)«, »Sommer Sindssyg«, »Klip«, »Giv Mig Noget« og »Det Der«.

Tidligere har Skive Festival præsenteret blandt andet Anastacia, Rasmus Seebach, Folkeklubben, Alphabeat, L.O.C. og Cascada som en del af årets program.

Skive Festival finder sted fra 4. til 6. juni.

Retningslinjer for debatten
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Mest læste

Avisannonce

Seneste Kultur

Forsiden lige nu

Seneste sport

Seneste 112

Seneste ind-/udland