Gå til hovedindhold
Lokalt

Nye padeltennis-baner er klar til brug: »Nu skal vi bare have folk til at komme herud«

20-05-2020 KL. 18:53
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Når man træder ind ad døren, bliver man bare nødt til at give Martin Finderup ret, når han siger, at »det er blevet skide godt«.

For det nye padeltennis-center, Padelhall.dk, på Bjørnevej i Skive er blevet skide godt.

Den 1000 kvadratmeter store bygning indeholder tre lækre padeltennis-baner, toiletter, borde og bænke, og så er der varme, så der som minimum altid er 12-14 grader varmt.

- Jeg har helt sommerfugle i maven, og det har jeg af to årsager. For det første er det er en stor investering, og for det andet er jeg spændt på, hvordan folk i Skive og rundt omkring tager imod stedet, siger indehaver Martin Finderup, som står bag centret.

Padeltennis er en hurtig voksende sportsgren herhjemme, og det er en kombination af tennis og squash.

80 procent tennis og 20 procent squash.

Martin Finderup stiftede selv bekendtskab med spillet på prøvebanen ved A-Sport A/S, og han blev bidt af spillet fra første minut.

- Det var hamrende sjovt, og der tænkte jeg med det samme, at det skulle vi lave. Vi halter ofte lidt efter i Skive, men nu skal vi med på beatet, siger Martin Finderup.

Padelhall.dk står i princippet klar til brug. Det gjorde centret allerede i begyndelsen af denne måned, men på grund af corona regner Martin Finderup ikke med, at der bliver åbnet op før den 8. juni.

- Det er det, vi går ud fra nu, når der forhåbentlig bliver åbnet op for indendørs idræt, siger han.

Og når der bliver åbnet op, ligger der en hjemmeside klar, hvor folk kan booke baner.

- Når man har booket en bane, får man en kode til døren et kvarter inden, at timen begynder. Og når timen så går i gang, bliver lyset over den bane, man har lejet, tændt. Og når timen er slut, slukker lyset. Vil man så spille videre, skal man skynde sig at booke en time mere, fortæller Martin Finderup.

Det betyder også, at centret er ubemandet, men det er muligt at leje bat og bolde i en automat. Og så bliver centret selvfølgelig også gjort rent.

Det koster noget at benytte sig af padeltennis-banerne.

Hvis man bliver medlem for 300 kroner om året, koster det i gennemsnit 200 kroner i timen at spille.

Fra klokken seks til ni om morgenen koster det 200 kroner. Fra 9-15 koster det 150 kroner, og fra klokken 15-23 koster det 250.

Er man ikke medlem, skal man lægge 50 kroner til timeprisen.

- Der skal være fire spillere på banen ad gangen, så nu skal vi gerne have folk til at komme herud. Det kunne også være, at centret kunne være med til at lokke nogle unge folk tilbage til byen. Det vil kun være et plus, siger Martin Finderup.

Retningslinjer for debatten
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Mest læste

Avisannonce

Seneste Lokalt

Forsiden lige nu

Seneste sport

Seneste 112

Seneste ind-/udland