Gå til hovedindhold
112

Nye sager om pirattaxa-svindel: Konto lænset for 55.000 kroner

11-06-2018 KL. 14:06
Empty

Arkivfoto

  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

En 32-årig mand fra Egebjerg ved Vinderup kom til at betale dyrt for at tage en pirattaxa fra Skive Festival til sit hjem lørdag den 2. juni.

Dankortet blev stjålet og bagefter er der over flere dage hævet i alt 55.000 kroner på det.

Da den 32-årige opdagede det den 8. juni, blev kortet spærret, men da var det for sent.

På turen til Egebjerg havde den 32-årige betalt chaufføren, som havde en scanner eller terminal med. På den måde har man fået oplysninger om kortet og misbrugt dem.

Anmeldelsen fra den 32-årige er den sjette om pirattaxaer ved Skive Festival. Også i de øvrige sager er der blevet stjålet og misbrugt betalingskort, efter at folk har kørt med en pirattaxa.

Politiet har modtaget yderligere en anmeldelse i weekenden. En 20-årig kvinde blev kørt fra festvalpladsen til Nykøbing. Hun fik også stjålet sit dankort, men man har ikke nået at hæve noget på det, oplyser lokalpolitiet i Skive. Dermed er man oppe på i alt syv sager.

Retningslinjer for debatten
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Mest læste

Avisannonce

Seneste 112

Forsiden lige nu

Lokalt

Derfor festede de i seks dage: Ugelang fest var unges »erstatning« for aflyst festival Derfor festede de i seks dage: Ugelang fest var unges »erstatning« for aflyst festival

Lokalt

Datter til plejehjemsbeboer er skuffet over kommunen: »Medierne fik besked om flytning før min far« Datter til plejehjemsbeboer er skuffet over kommunen: »Medierne fik besked om flytning før min far«

Seneste sport

Seneste 112

Seneste ind-/udland