Gå til hovedindhold
Lokalt

Nye tal: Skive har fået knap 500 flere pensions-millionærer

07-11-2018 KL. 15:21
Empty

Arkivfoto

  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

På bare fem år har Skive fået 469 nye pensionsmillionærer i faggrupper som tømrere, murere, elektrikere, lastbilchauffører og rengøringsassistenter. Det viser en opgørelse fra PensionDanmark.

Grupper med ret til opsparing i PensionDanmark er i stigende grad millionærer alene på pensionsopsparingen, konstaterer pensionsselskabet, som har gjort antallet af millionærer op ide enkelte kommuner.

På fem år er antallet af pensionsmillionærer blandt PensionDanmark-medlemmer i Skive Kommune steget fra 28 i 2013 til 497 i 2018.

- Det betyder, at medlemmerne har udsigt til en økonomisk tryg alderdom. Man er ved at være i mål med det, man begyndte på for 25 år siden med de første indbetalinger til arbejdsmarkedspension - nemlig at sikre økonomisk gode pensionsvilkår for almindelige lønmodtagere og deres familier, siger administrerende direktør Torben Möger Pedersen.

Han betegner beslutningen om at indføre obligatorisk pensionsopsparing til alle lønmodtagere for »den største socialpolitiske reform i denne generation«.

De godt 700.000 PensionDanmark-medlemmers opsparing sikret gennem deres overenskomst kommer oven på folkepension og ATP.

- På grund af fortsatte indbetalinger og renters-rente-effekten af opsparingen vil det efter den første million gå betydeligt hurtigere med at få sparet million nummer to op,” tilføjer Torben Möger Pedersen.

Retningslinjer for debatten
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Mest læste

Avisannonce

Seneste Lokalt

Forsiden lige nu

Seneste sport

Seneste 112

Seneste ind-/udland