Lokalt

Nye test-steder fra mandag: Nu kan du blive testet fire steder i Skive Kommune

Test, test og test.

Sådan lød det tidligt i coronakrisen. Og nu kan man næsten føje et »test« mere på.

Region Midtjylland udvider igen testkapaciteten i Skive Kommune.

Det sker med tilbud om lyntest uden tidsbestilling i Kulturcenter Limfjord (KCL) i Skive og Sport & Eventcenter Jebjerg. Tilbuddet gælder foreløbig til den 30. april.

Allerede mandag åbner lyntest via podning i næsen i KCL. I første omgang er der åbent hverdage mellem klokken 14 og 19 og mellem klokken 11 og 16 i weekender.

I Jebjerg vil der være åbent to gange om ugen, tirsdage og fredage mellem 14 og 19. Der har været lyntest i Jebjerg hele indeværende uge - og interessen har været stor.

Der bliver også fra næste uge bedre muligheder for podning i svælget (den såkaldte PCR-test). Den skal man bestille tid til. Sallinghallerne i Roslev har stillet deres faciliteter til rådighed, så der hver fredag og tirsdag - foreløbig frem til 30. april - kan bestilles testning i der. Her er der tale om test med tidsbestilling via coronaprover.dk. Åbningstiderne er: tirsdag og fredag fra klokken 9-16.

Samtidig fortsætter tilbuddet om podning i svælget på Brårupgade 12 med uændrede åbningstider fra klokken 9-16 hver dag.