Gå til hovedindhold
Erhverv

Nyt lokalt award-show i 2019: Billigere og mere folkeligt

05-12-2018 KL. 08:13
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Efter to år med to gange Skive Business Awards valgte arrangøren - Skiveegnens Erhvervs- og Turistcenter (SET) - at trække sig i september.

Prisuddelingen kunne ikke løbe rundt rent økonomisk, og SET mente ikke, der var udsigt til, at det ville ændre sig. Derfor gav man stafetten videre til hvem, der måtte være interesseret.

Og det er Charlotte Danefeld, selvstændig med pr-firmaet Oplevelsesfabrikken, der nu gør op med den måde, Skive Business Awards har været afholdt i 2017 og 2018.

- Det har manglet folkelighed, og så har billetprisen været for høj, siger hun.

På to afgørende punkter adskiller hendes koncept sig fra det foregående.

Dels vil der være to forskellige billettyper, der begge er billigere end prisen har været hidtil. Dels er Skive Handel med som samarbejdspartner.

- Vi har alle en relation til virksomhederne i byen. Måske har vi selv nomineret en butik eller en medarbejder, vi holder af, siger Charlotte Danefeld om beslutningen om at inddrage Skive Handel.

Det er handelschef Henrik Lindbjerg glad for, hun har gjort.

- Vi var trådt ud af det tidligere, fordi der ikke var nok fokus på detailhandelen. Men det har vi med her i det nye koncept, og det gør, at vi kan bakke op om det og tage ejerskab, siger handelschef Henrik Lindbjerg.

Med til det nye koncept hører, at Skive Business Awards skifter navn til Skive Awards. Det har de valgt for at understrege, at arrangementet henvender sig til en bred målgruppe.

- Nu hedder det bare Skive Awards. Business bliver for snævert, det skal være folkeligt, siger Henrik Lindbjerg.

- Og så inviterer vi bredt. Vi er ikke bare den der snævre, lille klub. Det er hele byen, vi inviterer nu, alle er velkomne, siger han.

Retningslinjer for debatten
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Mest læste

Avisannonce

Seneste Erhverv

Forsiden lige nu

Seneste sport

Seneste 112

Seneste ind-/udland