Kultur

Nyt navn i KCL: Danske rocklegender giver siddende koncert

D-A-D er godt kendt i Skive som energifyldt rockband - nu får koncertgængerne mulighed for at opleve bandet i et nyt setup.

Kulturcenter Limfjord i Skive har netop offentliggjort, at D-A-D fredag den 26. februar 2021 spiller for et siddende publikum i koncertsalen på den kommende »A Prayer for the Crowd«-turné.

- D-A-D har ikke optrådt i koncertsalen før og slet ikke for bare 500 gæster, siger KCL-direktør Knud Bjerre.

Efter 10 veloverståede koncerter for et siddende publikum i Tivoli og Herning Kongrescenter i løbet af efteråret er D-A-D klar til at tage tyren ved hornene og bringe store koncertoplevelser ud til danskerne.

- Jeg kan godt forstå, at folk i disse tider kan være ængstelige for at køre langt væk til store byer for at høre koncerter. Derfor bringer vi ud denne gang, fortæller D-A-D-forsanger Jesper Binzer, inden han forklarer, at bandet tidligere prøvet at spille for et siddende publikum på de store Monsters of Rock-krydstogter i Miami, og at det er en helt særlig disciplin.

- Koncerter overkompenserer ofte med masser ild og kanonslag, men her har vi ikke scenografien at støtte os op af. Musikken spiller den største rolle, og det passer supergodt til vores bands udvikling. Vi har efterhånden nået en alder, hvor vi tror på vores egen karisma. Hvis vi ikke gjorde det, ville vi føle os meget nøgne og udsatte. Vi ved af erfaring, at det bare kører med de siddende koncerter, og rent kunstnerisk er det fantastisk. fortsætter Jesper Binzer.

Rockbandet D-A-D spiller til februar for et siddende publikum i koncertsalen i Kulturcenter Limfjord i Skive. Pressefoto