Gå til hovedindhold
Debat

Nyt selvmål fra Ældre Sagen

13-08-2019 KL. 15:03
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

På forunderlig vis lykkes det Ældre Sagen igen uimodsagt at få spalteplads til brok og jammer. Men Bjarne Hastrup gør jo kun sin pligt som direktør for en forening, der har som fundats regelmæssigt og systematisk at påvirke folkestemningen til fordel for sine medlemmer - således at fokus fra politikerne bevares.

Men, kære læser, må jeg give dig lidt andre facts om Ældre Sagen. Jeg, og min familie, er to gange blevet forsøgt hvervet som medlem til Ældre Sagen. Vi er en almindelig travl børnefamilie, som løber rundt i hamsterhjulet og ikke havde mulighed for at gå på efterløn som 60-årig - ej heller havde mulighed for en skattefri check på 100.000, hvis man kunne vente med at gå på efterløn som 62-årig! Jeg når folkepensionsalderen som 68-årig, og mine børn kan med de nuværende regler trække sig tilbage i midt-halvfjerdserne - dette er også omtalt som det største pensionstyveri nogensinde set og danner kimen til konflikt mellem generationer.

Men guderne skal vide, hvorfor Ældre Sagen overhovedet kontakter børnefamilier. Det virker desperat og uovervejet.

Ligeledes er jeg nødt til at gøre Bjarne Hastrup og Ældre Sagen opmærksom på et nyt slogan, som de med fordel kunne anvende: »Gør din pligt - kræv din ret - hvis nødvendigt«. Der har i Danmarkshistorien aldrig nogen sinde været flere rige ældre end nu - brug af egne midler først - så bliver der i sandhed midler til de ældre, der virkelig trænger til en hjælpende hånd. Det ville klæde Ældre Sagen, at erkende dette paradoks.

Lars Rasmussen,

Villaparken 127,

Balling,

7860 Spøttrup

Retningslinjer for debatten
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Mest læste

Avisannonce

Seneste Debat

Forsiden lige nu

Seneste sport

Seneste 112

Seneste ind-/udland