Gå til hovedindhold
Erhverv

Nyt spisested: Dennis er ny grillchef på hjørnet

25-06-2020 KL. 20:25
Empty

Dennis Iversen og hans ansatte udgør holdet bag de seneste nye madoplevelser til skibonitterne. Foto: Steen Don

  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Et nyt madsted er netop åbent i Skive.

Det er 41-årige Dennis Iversen, som har slået dørene op til Chef’s Corner på adressen Nørregade 19a i Skive.

Her kan man fremover få serveret grillsandwich, tapas, håndmadder, salater og kaffe & kage. Hvis man da ikke foretrækker take away. Frokosten kan nemlig også hentes hos Dennis Iversen.

Trods sin forholdsvis unge alder er det en erfaren herre indenfor branchen, der nu vil prøve kræfter med de madglade kunder i Skive.

Dennis Iversen har blandt andet arbejdet på Pinenhus, Limfjordens Hus og på Restaurant Strandtangen.

Han var indtil for nylig ansat på Musikteatret i Holstebro, men efter en større opsigelsesrunde her som følge af corona-situationen, valgte han at tage springet og starte for sig selv.

- Vi åbnede mandag og fik hurtigt kunder, men det er ikke alle, der har opdaget os endnu, fortalte Dennis Iversen tirsdag.

Selv om der ikke er tre-retters-menuer på tapetet som på restaurationer, lover Dennis Iversen alligevel at sørge for at mere end bare en frokost.

- Brødet er friskgrillet, og jeg laver mine dressinger selv, fortæller Dennis Iversen.

- Der er også blandt andet hjemmelavet flødeis og hjemmebagte kager

Dennis Iversen har også gjort sig umage for at lave et spisekort, der adskiller sig fra andre takeaway-steder. Han har blandt andet en steak-sandwich på menuen.

At det lige blev i Café Kringlens tidligere lokaler i Nørregade, Denis Iversen har åbent sin nye café er lidt af en tilfældighed.

- Musikteatrets havde lige delt fyresedler ud, da jeg tilfældigt kom forbi og lagde mærke til »til leje«-skiltet. Så tænkte jeg, at der kunne være nu, jeg skulle prøve at starte for mig selv fortæller Dennis Iversen.

Han bor i Vinde sammen med sin kæreste. Dennis Iversen boede også i Skive i teenageårene, inden han tog til Sønderjylland, hvor han blev uddannet som kok på Hotel Norden i Haderslev.

Chef’s Corner lægger åbningstiderne tæt op af Skives butikker og vil have åbent mandag til fredag 10-18 og lørdag 10-15. Ved større bestillinger ud af huset anbefaler Dennis Iversen, at man ringer i forvejen for at undgå ventetid.

Han tager sig af køkkenregionerne selv, mens der er ansat personale til at tage sig af udlevering af mad og servering.tj

 

Retningslinjer for debatten
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Mest læste

Avisannonce

Seneste Erhverv

Forsiden lige nu

Seneste sport

Seneste 112

Seneste ind-/udland