Gå til hovedindhold
Lokalt

Nyt thai take-away-sted er åbnet på Holstebrovej

12-01-2019 KL. 07:51
Empty

Thailandsk take-away på Holstebrovej. Chuleekron Ruan Prankaew Nielsen nyder arbejdet i sit nye køkken.
Foto: Steen Don

  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Hun har boet i Danmark i 25 år - i København, Holstebro og Skive. I de mange år har hun i alle livets facetter nydt at krydre det danske med det thailandske.

Nu har Chuleekron Ruan Prankaew Nielsen for alvor fået gang i krydderierne.

På Holstebrovej i Skive, i Pizzakongens tidligere lokaler i nummer 20, har hun åbnet sit eget take-away madsted. Her er alle de lækre kendte og lækre retter fra det varierede thailandske køkken.

Her dufter som en varm dag på en fortovsrestaurant i Thailand, hvor næseborene bliver pirret, og maven får lyst til mere mad.

Chuleekron Ruan Prankaew Nielsen - også kaldet Lee - nyder at lave mad.

Selvom det kun er ganske få dage, siden hun tidligere på ugen åbnede Lee Wok, som er navnet på det thailandske køkken på Holstebrovej, så har stedet allerede haft sine første mange kunder.

Indehaveren har flere planer om, hvordan hun med tiden vil udvide forretningen. Og der er tale om udvidelser både indenfor og udenfor.

Indenfor vil der især komme flere lækkerier på menuen, men også mere udstyr vil finde plads i nummer 20, efterhånden som det i løbet af de næste uger vil blive leveret.

- Jeg kommer til at servere økologiske drikkevarer, og jeg får installeret en saftpresser til frisk frugt, fortæller Lee.

Foreløbig er der 10 retter på menukortet, og her er alle mulige forskellige retter med typisk thailandske ingredienser.

Dog er Lee meget bevidst om, at ikke alle danskere er så begejstrede for at få maden krydret på samme niveau, som hun selv elsker det.

- Med mindre en kunde specifikt ønsker det, så sparer jeg lidt på hvidløg og chili. Det har jeg lært gennem mine 25 år i Danmark, fortæller hun.

Derfor er der mulighed for både at få stærkt krydret og mindre stærkt krydret mad hos Lee Wok på Holstebrovej.

Og ja, selvfølgelig er her også mulighed for at få en af det thailandske køkkens største klassikere, Tom Yum-suppen med grønt, rejer eller kylling, og skønne krydderier som citrongræs og kafirblade.

Frikadeller med rejer, fisk, kylling eller bare grøntsager findes også på menukortet, og de fleste retter kan også tilberedes vegetarisk.

Retningslinjer for debatten
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Mest læste

Avisannonce

Seneste Lokalt

Forsiden lige nu

Seneste sport

Seneste 112

Seneste ind-/udland