Gå til hovedindhold
Kultur

Nyt tre-dages-event skal gøre Skive-egnen landskendt

04-11-2017 KL. 08:20
Empty

Christian Have's pr-firma står bag rapporten med forslaget om et tre dage langt event, der skal gøre Skive-egnen kendt. Arkivfoto: Scanpix

  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email
Bred opbakning til forslag om et storstilet nyt tiltag, der skal markedsføre Skive-egnen.

Skiveegnen skal gå forrest i kampen for at vise og markedsføre, at der findes attraktivt liv, oplevelser, kultur, musik, natur, mad og iværksætterånd uden for storbyerne. Det skal ske med en årlig tredages-event i maj eller juni. Formentlig allerede med start i 2018.

Det er budskabet i et markant oplæg fra Branding Skiveegnen, der allerede har fået positiv modtagelse fra Skive Kommune og fonde, og i aftes var der bred opbakning, da projektet blev præsenteret for 40-50 lokale erhvervsfolk.

Udspillet om ekstra branding af Skiveegnen er udarbejdet af Have Kommunikation, der blandt andet også har været med til at lancere Kulturmødet på Mors, der er blevet en landsdækkende event.

- Enten skal vi fremad, eller også lukker vi ned, siger Poul Pedersen, direktør for Thise Mejeri, og formand for Branding Skiveegnen. Han glæder sig over »total opbakning« i økonomiudvalget i Skive Kommune og positiv respons fra fondene Sparekassen Midt Vest og Spar Vest - og han kunne samtidig konstatere, at der ikke var én eneste kritisk røst blandt lokale virksomhedsledere, da event-udspillet i aftes blev fremlagt.

Det er planen at holde det samlede budget for tre år på 2,4 millioner kroner - med en forventning om, at beløbet deles ligeligt mellem Skive Kommune, fonde og virksomhederne i Branding Skiveegnen.

Den tredages event, der ifølge Have Kommunikation måske får navnet »Nærkant-festival - natur, kultur, rent liv«, skal profilere en stribe »styrkepositioner« på hele Skiveegnen.

Der skal være aktiviteter i hele kommunen. Målgruppen er både lokale borgere, men også at få fokus udefra på egnens kvaliteter og synliggøre debatten om liv i provinsen og et Danmark i bedre balance.

Retningslinjer for debatten
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Mest læste

Avisannonce

Seneste Kultur

Forsiden lige nu

Seneste sport

Seneste 112

Seneste ind-/udland