Gå til hovedindhold
Sport

Nytårsløb slog rekord: Deltagerne valfartede til kasernen

06-01-2020 KL. 08:11
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

 

Skive AM’s traditionsrige Nytårsløb på den lokale kaserne har udviklet sig til lidt af et tilløbstykke de seneste år.

I 2018 fremgik 284 deltagere af resultatlisten, mens 349 i 2019 passerede målstregen.

Endnu bedre blev det imidlertid i 2020-udgaven, hvor arrangør Finn Andersen kunne notere sig, at grænsen til de 400 gennemførende også blev nået.

Helt nøjagtigt 439 nåede at tilmelde sig, og af dem var det 412, som kom over målstregen. Nogle dukker således aldrig op på dagen, men det kunne ikke ændre på, at årets tal er bedre end nogensinde.

I Skive AM sammenligner man antal tilmeldte, når man taler deltagerrekorder, og her var årets 439 det meste i løbets 54-årige historie. Den tidligere rekord lød på 416 tilmeldte.

- Det er vi meget, meget godt tilfredse med. Der er også flere, der er begyndt at fortilmelde sig. Sidste år kom der 110 på dagen til eftertilmelding, og så er der travlt, for det betyder, at meget skal tastes ind. I år var det tal kun 50, så det var rigtig fint, lyder det fra den meget tilfredse arrangør, Finn Andersen.

Han kunne også i år ånde lettet op i forhold til vejrforholdene.

- Vi var lidt bekymrede for, om det ville blive glat, for det var minus to grader i nat. Men der begyndte at komme plusgrader, og så var alt, som det skulle være. Ingen faldt, og alle var glade, og de fik som altid en varm portion suppe i cafeteriet efter løbet, hvor de kunne hygge sig, siger han.

Alt i alt forløb dagen på kasernen fejlfrit for arrangørerne, som havde 25 frivillige i aktion for at få tingene til at spille.

- Vi kan ikke sætte en finger på noget. Der var ikke noget, som ikke gik, som det skulle, lyder det fra en glad Finn Andersen, der tilmed forventer, at løbet genererer et overskud, som kan bruges til at drive idrætsklub for.

- Jeg har ikke overblikket over det endnu, men jeg tror, det bliver et pænt overskud over 10.000 kroner, siger han.

Vanen tro blev der også fordelt en ordentlig bunke lodtrækningspræmier blandt deltagerne. 41 af slagsen blev det til i år, og hovedpræmien - et par løbesko fra Givskov Løb - gik til Helle Klok Nielsen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Retningslinjer for debatten
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Mest læste

Avisannonce

Seneste Sport

Forsiden lige nu

Seneste sport

Seneste 112

Seneste ind-/udland