Gå til hovedindhold
Sport

Oddense-Otting er fortsat uden point

20-01-2019 KL. 14:54
Empty

Foto: Steen Don

  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Den første udekamp i 1. division i 2019 gav heller ikke sæsonens første point til Oddense-Otting.

Jesper Johansens tropper havde taget turen til Aarhus, hvor de hvide fra AGF ventede, og det besøg endte i et nederlag på 14 mål.

Det var tydeligt, at hjemmeholdet besad mere individuel kvalitet end de lokale håndboldkvinder, men ikke desto mindre havde aarhusianerne svært ved for alvor at få rystet de hårdtprøvede Oddense-spillere i første halvleg.

Det lignede dog, at filmen var ved at knække ved stillingen 10-5, men et par hurtige scoringer fra gæsterne fik lidt tro tilbage. Og selvom forskellen var fem mål ved pausen - 15-10 - kunne Oddense-Otting gå i omklædningsrummet med tilfredshed over stadig at være med i kampen.

Håbet om, at der kunne vente et stort comeback i anden halvleg, blev imidlertid hurtigt elimineret. AGF scorede de første tre mål efter sidebyttet, og så stod det pludselig 18-10.

Den mavepuster fik Oddense-tropperne aldrig rejst sig fra, og dermed blev anden halvleg - som så mange gange før - udelukkende et spørgsmål om, hvor stort nederlaget skulle være. Facit endte på 31-17, hvilket medførte det 13. nederlag i 13 kampe for oprykkerne.

Oddense-Otting er allerede i ilden igen på torsdag, hvor turen går til Hadsten.

Retningslinjer for debatten
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Mest læste

Avisannonce

Seneste Sport

Forsiden lige nu

Seneste sport

Seneste 112

Seneste ind-/udland