Gå til hovedindhold
Sport

Oddense-Otting fik tæsk af overmagten

03-11-2018 KL. 15:17
Empty

Ann Cecilie Møller og Oddense kæmpede forgæves mod SønderjyskE. Arkivfoto: Steen Don

  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Helt som ventet var Oddense-Otting chanceløse mod storfavoritterne SønderjyskE lørdag eftermiddag.

Henrik Pedersen havde proklameret i disse spalter, at Oddense-Otting ville skifte defensiv kurs. Så det var et meget offensivt forsvar, der tog mod sønderjyderne fra kampens start. Gæsterne virkede rådvilde de første par minutter, og uret passerede da også tre minutter, inden eftermiddagens første scoring faldt i OddenseHus. Men derefter havde SønderjyskE ikke de store kvaler med at få låst Oddense-forsvaret op, og efter 12 minutter viste måltavlen 2-7.

Hjemmeholdet fik dog sat en prop i, og i den anden ende begyndte netmaskerne også at blafre. Det reducerede forspringet til 7-8, da kampen var 16 minutter gammel.

Oddense-comebacket så imidlertid ud til at motivere SønderjyskE til at trykke på speederen igen. Fem ubesvarede mål i træk fra de sortklædte gæster betød, at forspringet på få minutter var vokset til seks.

Frem mod pausen blev der stort set byttet scoringer, og det bragte kampen frem til stillingen 9-16 efter de første 30 minutter.

Det fik Henrik Pedersens tropper ikke pyntet på i anden halvleg, hvor der blev kæmpet febrilsk mod overmagten. SønderjyskE fortsatte ufortrødent, og Oddense-holdet skulle være taknemmelige for, at Sarah Ernebjerg Jensen i målet tog godt fra i perioder og forhindrede en endnu større øretæve, end måltavlen viste.

Det ændrede dog ikke på, at SønderjyskE-mandskabet, der har base i Aabenraa, kunne rejse den lange vej hjem med en stensikker sejr efter slutresultatet 19-39.

Retningslinjer for debatten
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Mest læste

Avisannonce

Seneste Sport

Forsiden lige nu

Seneste sport

Seneste 112

Seneste ind-/udland