Gå til hovedindhold
Sport

Oddense-Otting var lige ved og næsten

13-10-2018 KL. 15:33
Empty

Oddense-Otting slap hæderligt fra kampen mod Hadsten. Det var dog ikke nok til point. Foto: Lars Rasborg

  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Jeanette Madsen gjorde sit for, at Oddense-Otting lørdag skulle løbe med sæsonens første point i hjemmekampen mod Hadsten Håndbold. Hele syv mål leverede hun i første halvleg og 10 total, men det var alligevel ikke nok mod Hadsten-tropperne, som kunne rejse hjem med sejren på 22-23 efter en tæt afslutning i OddenseHus.

Hjemmeholdet var godt med i første halvleg og var på 9-9, inden gæsterne tog teten og gik til pause ved stillingen 10-13.

I den seneste hjemmekamp tabte Oddense-Otting pusten i anden halvleg, men denne lørdag var det anderledes. Henrik Pedersens mandskab blev ved at bide fra sig, og spændingen var fortsat intakt, da der manglede seks minutter og forskellen kun var to mål ved 19-21.

Tre minutter før tid scorede Jeanette Madsen til 20-21, og så duftede det for alvor af noget.

Men Hadsten-spillerne formåede at holde hovederne kolde i slutfasen, og så nyttede det ikke noget, at Jeanette Madsen endnu engang nettede med sit 10. mål i kampen få sekunder før tid og gjorde det til slutresultatet 22-23.

Dermed er status fortsat, at Oddense-Otting er uden point i 1. division, men denne eftermiddag tog holdet et stort skridt i retningen mod at få slettet nullet.

Retningslinjer for debatten
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Mest læste

Avisannonce

Seneste Sport

Forsiden lige nu

Seneste sport

Seneste 112

Seneste ind-/udland