Lokalt

Olie-indsmurt killing blev smidt ind i et buskads i Skive og efterladt

En blot seks uger gammel kattekilling kan takke medarbejderne ved Lagkagehuset i Skive for, at den er kommet i gode hænder efter en grim oplevelse.

De forskrækkede medarbejdere var en dag sidst i oktober vidner til, at en mand, der havde parkeret sin bil foran butikken på Sdr. Boulevard i Skive, samlede den lille hjælpeløse og olieindsmurte killing op fra jorden og kylede den ind i et krat ved siden af bilen.

Det skriver Dyrenes Beskyttelse, som blev tilkaldt af bagerbutikkens ansatte, i en nyhed på sin hjemmeside.

- Medarbejderne på lagkagehuset blev meget chokerede, men heldigvis reagerede de lynhurtigt og skyndte sig ud for at finde killingen, skriver Dyrenes Beskyttelse.

De tog sig efterfølgende godt af den.

- Da medarbejderne på Lagkagehuset havde fundet killingen, skyndte de sig at pakke den ind i et tæppe så den kunne få varmen, beretter Dyrenes Beskyttelse, der oplyser, at Lagkagehusets medarbejdere meget passende døbte killingen "Muffin".

De ringede efterfølgende til Dyrenes Beskyttelse, som  hentede killingen og bragte den til Viborg Internat, hvor dyrlæge og internatsleder Lise Svejgaard undersøgte den.

Dyrenes Beskyttelse har lagt denne video om sagen ud (artiklen fortsætter under klippet):

]- Lille Muffin var både utrolig tynd og meget beskidt. Muffin var smurt ind i olie fra bilen, og pelsen var fyldt med lopper og hun havde øremider. Jeg er utrolig vred over, at man kan finde på at kaste en lille bitte killing fra sig på den måde. Det er bare endnu en rigtig træls sag, hvor killinger ikke regnes for noget. Det her er simpelthen ikke i orden, fortæller Lise Svejgaard.

Den moderløse killing er siden kommet sig på internatet, hvor  den befinder sig, indtil den er gammel nok til at få et nyt hjem.

Den skal dog være 12 uger, inden det bliver aktuelt.

Foto: Dyrenes Beskyttelse

<p>Foto: Dyrenes Beskyttelse</p>