Gå til hovedindhold
Lokalt

Only-butik åbner i Skive

22-03-2018 KL. 17:49
Empty

Only-butikken i Nørregade er større end Bestsellers butikker i Viborg og Holstebro. Det fortæller partner og administrerende direktør hos Bestseller Retail Europa, Finn Poulsen, til Skive Folkeblad. Foto: Lindy Jørgensen

  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Den er større end Only i Viborg og Only i Holstebro. Only-butikken, som fredag morgen åbner i Nørregade, Skive, er en af de største Only-butikker, som findes i Danmark.

Det fastslår Finn Poulsen, der er partner og administrerende direktør hos Bestseller Retail Europa, som ejer butikken. Det er Only Stores, som åbner butikken.

Finn Poulsen fortæller, at butikken i de tidligere Tiffy-lokaler i Nørregade 28 bliver nummer 60 i Danmark.

- Butikken åbner på den bedste placering i byen. Nogle siger til mig: Hvorfor åbner du en Only-butik i Skive? Mon ikke kunderne heller vil køre til Viborg eller Holstebro. Og der kan jeg sige, at vi har den klare holdning, at Skive skal have en Only-butik. Det er helt tåbeligt at have den holdning, at en by så stor som Skive ikke skal have en Only-butik. Og den bliver en af de største Only-butikker, vi åbner. Den er større end vores butikker i både Viborg og Holstebro, siger Finn Poulsen.

Han tilføjer:

- Vi har valgt at lave en rigtig flot indretning af butikken, så vi giver den hele armen. Og hvorfor Skive? Jeg ved bare, at pigerne i Skive er glade for, at der sker noget, at de fede butikker også kommer til Skive. Derfor har vi også valgt, at åbne butikken på en af byens bedste placeringer, så det glæder vi os til.

Retningslinjer for debatten
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Mest læste

Avisannonce

Seneste Lokalt

Forsiden lige nu

Seneste sport

Seneste 112

Seneste ind-/udland