Gå til hovedindhold
112

Opereret på Rigshospitalet: Skibonit hårdt kvæstet i arbejdsulykke

18-11-2018 KL. 11:08
Empty
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

En 56-årig mand fra Skive er blevet kvæstet i en alvorlig arbejdsulykke på en byggeplads i Holbæk.

Det skriver sn.dk.

Ulykken skete torsdag formiddag, mens manden stod på ladet af en lastbil, hvorfra der med kran blev flyttet betonelementer til en byggeplads ved EUC Nordvestsjælland på Riffelhavevej i Holbæk.

Et af elementerne satte sig imidlertid fast i et træ, og da kranføreren ville frigøre det, ramte betonelementet den 56-årige skibonit, der mistede balancen og faldt ned fra lastbilen og landede på ryggen.

Det oplyser Midt- og Vestsjællands Politi til sn.dk.

Den hårdt kvæstede 56-årige blev derefter  fløjet med helikopter til Rigshospitalet og var på det tidspunkt i kritisk tilstand.

Fredag blev han ifølge Midt- og Vestsjællands Politi og sn.dk dog meldt uden for livsfare og i stabil tilstand. Han er blevet opereret og stadig indlagt på hospitalet.

Arbejdstilsynet har undersøgt ulykken, og politiet afventer nu tilsynets rapport, før man tager stilling til, om nogen kan straffes for overtrædelse af arbejdsmiljølovgivningen.

Retningslinjer for debatten
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Mest læste

Avisannonce

Seneste 112

Forsiden lige nu

112

Varetægtsfængslet i fire uger: Skibonit truede med at bombe kommunen flere gange Varetægtsfængslet i fire uger: Skibonit truede med at bombe kommunen flere gange

Seneste sport

Seneste 112

Seneste ind-/udland