112

Opløftende melding fra en tredje kvæstet fra Højslev-ulykken: »Vi har det godt efter omstændighederne«

En tredje tilskadekommen fra den alvorlige ulykke ved Højslev onsdag er udskrevet og hjemme igen.

Det oplyser kvinden, der blev kørt til Viborg Sygehus efter ulykken, selv til Skive Folkeblad.

- Jeg er hjemme igen og har hjernerystelse og forstuvet min storetå. Min mand og min 11-årige datter var med i bilen og har fået piskesmæld, oplyser kvinden.

- Vi er selvfølgelig chokerede, men har det godt efter omstændighederne, lyder fra familien, som er fra Højslev Kirkeby.

Skærtorsdag lød det fra vagtchefen ved Midt- og Vestjyllands Politi, at den alvorligst kvæstede - en kvinde - er uden for livsfare og hendes søn er sluppet med en hjernerystelse efter ulykken, hvor begge blevet fløjet til Skejby med helikopter.

Familien fra Højslev Kirkeby har selv ønsket at oplyse om deres tilstand af hensyn til lastbilchaufføren og de mange vidner på stedet, som bærer rundt på en bekymring.

- Vi blev i hvert fald lettede over at høre, at alle er udenfor livsfare, lyder det fra familien.

Ulykken skete, da en bil. der holdt og ventede på at komme ind i rundkørslen, blev påkørt bagfra af en lastbil. Påkørslen forårsagede et harmonikasammenstød med i alt fem implicerede personbiler, foruden lastbilen.

Hvad der konkret var årsag til, at lastbilchaufføren overså bilerne, der holdt i kø for at komme ind i rundkørslen, ligger ikke klart.

Foto: Steen Don