Gå til hovedindhold
Sport

Østergaards drøn holdt Brabrand på afstand

11-05-2019 KL. 16:27
Empty

Der skulle et vidunderdrøn fra Christoffer Østergaard til for at sikre Skive IK point i Brabrand. Arkivfoto: Anders Kjærbye/Ritzau Scanpix

  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Selv om det sluttede 1-1, så var det gæsterne fra Skive IK, som slap bedst fra lørdagens kamp mod Brabrand. Dels fordi resultatet betød, at skibonitterne bevarer afstanden på 8 point ned til tredjepladsen i opspillet om to pladser i næste sæsons1. division, og dels fordi SIK'erne tog hjem med brede smil om læberne over at have nappet et point på en ellers temmelig dårlig dag.

Fem minutter før pausen gik Marcus Bobjerg og Magnus Jensen forkert af hinanden og mere eller mindre kombinations-forærede Brabrand føringen, som også var fortjent efter en gennemfrt rædsom halvleg af SIK. Efter pausen kom der mere vilje og energi på hos gæsterne, som blev farligere og farligere med et kvarter tilbage.

Og seks minutter før tid var det så anfører Christoffer Østergaard, som tog chancen fra 35 meter og smækkede bolden ind ved den ene stolpe til 1-1. Anden kamp i træk med mål fra Østergaard - en bedrift han selv husker at have gjort for to år siden mod Næstved og Fremad Amager.

De to hold spillede også 1-1 for en måneds tid siden. Også dengang var Brabrand foran til sent efter en skidt SIK-indsats, og også dengang var det en forsvarer, Emil Søgaard, som med et flot spark sikrede det ene point.

 

Retningslinjer for debatten
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Mest læste

Avisannonce

Seneste Sport

Forsiden lige nu

Seneste sport

Seneste 112

Seneste ind-/udland