Gå til hovedindhold
Sport

Pallesen var suveræn i Skives gader

09-08-2019 KL. 20:55
Empty

Jeppe Aaskov Pallesen kørte fantastisk i Skive og vandt Spar Nords Gadeløb med 28 sekunder til nærmeste konkurrent. Foto: Brian Laursen

  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Team coloQuick svigtede ikke på hjemmebanen, da Spar Nords Gadeløb fredag blev kørt på den traditionelle 1,4 kilometer lange rundstrækning i Skives centrum.

Jeppe Aaskov Pallesen viste sig nemlig at være fuldstændig suveræn i løbet og tog sin første sejr i den danske A-klasse. Han var tæt på forrige uge i Struer, hvor en række danske Tour de France-ryttere var samlet til gadeløb, og hvor kun Kasper Asgreen var i stand til at holde coloQuick-talentet bag sig.

Men i Skive var der bid. Jeppe Aaskov Pallesen vristedet sig fri af en seks mand stor frontgruppe omkring halvvejs i løbet, der var sat til en time plus fem omgange. Han opbyggede sig hurtigt et forspring på et minut, og første for sent gjorde Team Waoo antræk til at organisere en ordentlig forfølgelse.

Jeppe Aaskov Pallesen lod sig dog ikke trække ind. Han kunne køre ren paradekørsel til sidst, og som det blev bemærket fra speaker Tommy Poulsen, ville han kunne køre sidste omgang på flads hjul, hvis det skulle være nødvendigt. Så stort var forspringet.

En aften med fint dansk sensommervejr gav mange tilskuere til løbet, som bød på et farvel til en af det hjemlige cykelscenes mest markante skikkelser, Christian Moberg fra Team coloQuick. Han kørte karrierens sidste løb og krydsede målstregen i tårer som nummer 12 - for kort efter at få overrakt en fortjent fadøl af sin sportsdirektør Christian Andersen.

Moberg bliver nu selv assisterende sportsdirektør hos coloQuick og sidder med i bilen bag sine nu tidlige holdkammerater allerede på søndag til en udgave af Post Cup.

Retningslinjer for debatten
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Mest læste

Avisannonce

Seneste Sport

Forsiden lige nu

Lokalt

Derfor festede de i seks dage: Ugelang fest var unges »erstatning« for aflyst festival Derfor festede de i seks dage: Ugelang fest var unges »erstatning« for aflyst festival

Lokalt

Datter til plejehjemsbeboer er skuffet over kommunen: »Medierne fik besked om flytning før min far« Datter til plejehjemsbeboer er skuffet over kommunen: »Medierne fik besked om flytning før min far«

Seneste sport

Seneste 112

Seneste ind-/udland