Gå til hovedindhold
Lokalt

Paludan fyrer lokal Stram Kurs-kandidat efter tv-optræden

22-05-2019 KL. 16:49
Empty
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Lederen af den indvandringskritiske parti, Stram Kurs, har fyret sin ellers spritnye kandidat i Vestjyllands Storkreds, Dennis Kirkegaard.

Det oplyser Paludan selv til TV MidtVest.

Fyringen kommer dagen efter, at kandidaten i Vestjyllands Storkreds, Dennis Kirkegaard, udtalte sig til TV MidtVest, der opsøgte den nykårede kandidat på hjemadressen i Stoholm.

- Det viser sig, at Dennis Kirkegård ikke stiller op i Vestjylland alligevel. Det er fordi, hans ytringer ikke er i overensstemmelse med Stram Kurs overhovedet, siger Rasmus Paludan til TV MidtVest.

Her udtalte Dennis Kirkegaard følgende:

- Den skal selvfølgelig være stram, men selvfølgelig er folk udefra velkomne, hvis de vil leve efter det danske grundlag og de danske værdier og følge Danmarks love.

Og det faldt altså Rasmus Paludan for brystet.

- De ytringer hænger ikke sammen med vores linje. Vi havde allerede sonderinger i forhold til, at vi var i tvivl om, hvorvidt hans reelle politiske ståsted afveg fra det, han havde fortalt os i begyndelsen. Og nu har jeg fået refereret de direkte ytringer, og det bekræftede vores bekymring om, at hans reelle politiske holdninger ikke svarede til det, han har fortalt os, da han meldte sig til at stille op, siger Rasmus Paludan til TV MidtVest.

 

Retningslinjer for debatten
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Mest læste

Avisannonce

Seneste Lokalt

Forsiden lige nu

Lokalt

Derfor festede de i seks dage: Ugelang fest var unges »erstatning« for aflyst festival Derfor festede de i seks dage: Ugelang fest var unges »erstatning« for aflyst festival

Lokalt

Datter til plejehjemsbeboer er skuffet over kommunen: »Medierne fik besked om flytning før min far« Datter til plejehjemsbeboer er skuffet over kommunen: »Medierne fik besked om flytning før min far«

Seneste sport

Seneste 112

Seneste ind-/udland