Gå til hovedindhold
Lokalt

Paludan har fundet en ny kandidat: 22-årig stiller op for Stram Kurs

23-05-2019 KL. 06:51
Empty

Arkivfoto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Efter fyringen af Stram Kurs-kandidaten i Vestjyllands Storkreds, Dennis Kirkegaard, har partileder Rasmus Paludan nu fundet en ny kandidat.

Det er den 22-årige Emil Normann Munk fra Sulsted nord for Aalborg.

Det fortæller Rasmus Paludan til TV MidtVest.

- Det mest optimale havde selvfølgelig været, hvis vi havde fundet en kandidat, der havde ophav i Vestjyllands Storkreds. Men omstændighederne taget i betragtning er vi meget glade for, at vi kunne finde en fra Aalborg, som kender området, siger Rasmus Paludan til TV MidtVest.

For den nye kandidat er muligheden for at stille op for Stram Kurs kommet ret hurtigt.

- Det er relativt nyt for mig. Vi har snakket om det i cirka en uges tid. Min far stiller selv op, og vi har snakket sammen om politik. Så det er derfra, interessen er kommet, siger Emil Normann Munk, der til dagligt arbejder som pakkebud.

Retningslinjer for debatten
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Mest læste

Avisannonce

Seneste Lokalt

Forsiden lige nu

Lokalt

Derfor festede de i seks dage: Ugelang fest var unges »erstatning« for aflyst festival Derfor festede de i seks dage: Ugelang fest var unges »erstatning« for aflyst festival

Lokalt

Datter til plejehjemsbeboer er skuffet over kommunen: »Medierne fik besked om flytning før min far« Datter til plejehjemsbeboer er skuffet over kommunen: »Medierne fik besked om flytning før min far«

Seneste sport

Seneste 112

Seneste ind-/udland