Gå til hovedindhold
Lokalt

Pause-tjek opfattes som mistillid til medarbejderne

15-12-2019 KL. 08:57
Empty
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Byrådet imponerer ikke medarbejderne i Skive Kommune, når det gælder politikernes tilgang til de kommunalt ansattes pauser.

Tirsdag godkendte økonomiudvalget under byrådet at iværksætte en undersøgelse af Skive Kommunes medarbejderes pauser ud over de pauser, der er aftalt i overenskomster.

I den forbindelse meddelte medarbejderrepræsentanter i Skive Kommunes hovedsamarbejdsudvalg blandt andet politikerne dette:

- Vi beklager, at Byrådet har fundet denne analyse nødvendig. Vi kan ikke se formålet med øvelsen og kunne i den forbindelse ønske os en egentlig definition af begrebet pauser. Det er vores opfattelse, at der findes mange forskellige løsninger, og at disse kun i begrænset omfang kan sammenlignes, skriver tilldsrepræsentanterne og fortsætter.

- Vi skal ikke undlade at gøre opmærksom på, at analysen efterlader et indtryk af manglende tillid til medarbejdernes arbejdsindsats. Det er næppe meningen, for byrådet deler vel vores opfattelse af, at Skive Kommunes ansatte yder en stor indsats for at sikre kvaliteten i opgavevaretagelsen.

Det fik ikke politikerne til at vakle.

- Vi skal bare have afdækket pause-strukturen. På basis af det vil vi tage stilling til, om noget skal laves om. Jeg kan 100 procent afvise, at det her handler om mistillid, siger Peder Christensen (V), medlem af Skive Byråd og Økonomiudvalget.

Retningslinjer for debatten
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Mest læste

Avisannonce

Seneste Lokalt

Forsiden lige nu

Lokalt

Politichef med opfordring til unge op til hedebølge: »Skru nu ned for festmusikken« Politichef med opfordring til unge op til hedebølge: »Skru nu ned for festmusikken«

112

15-årig dreng frikender kammerater for overfald: "Jeg gjorde det selv" 15-årig dreng frikender kammerater for overfald: "Jeg gjorde det selv"

Seneste sport

Seneste 112

Seneste ind-/udland