Gå til hovedindhold
Debat

Penge, penge, penge

12-10-2018 KL. 14:13
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Riget fattes penge, Skive fattes penge.......Men hvad gør man, når den ene hånd ikke aner hvad den anden gør.?

Et »lille« eksempel på fejltagelsen ang. asfalt på Borgmester Woldhardt Madsens Alle: Beskeden fra politikerne om de mange penge, det koster os borgere (som er dem, der må betale). Svaret lød fra en af vore politikere ( J P Hedevang) »Ja nu er det jo sket, så må vi se at komme videre.«

Ja og nu fattes der penge igen !!!! »Hvad gør vi .... hvad gør vi !!?

Man kigger sig omkring, mens man spekulerer .... i penge .... » Hvor tager vi dem fra« !??

Selvfølgelig fra grenene nederst på træet .... Joh, pensionisterne har det jo godt her i Skive. De kan desværre ikke få hjælp til at klare de daglige gøremål, såsom gulvvask og støvsugning, det har de fleste pensionister efterhånden accepteret. Hvor kan vi så spare penge, penge, penge ??!!

Selvfølgelig!!!!! De pensionister, der får hjælp til at dosere piller fra hjemmeplejen !!!!? En ide fra vore politikere.

Pensionisterne kan da sagtens bevæge sig ud på sundhedshuset og få deres piller doseret, ja og hvis de er dårligt gående hvad mange er, så kan de jo bare tage en taxa. Det er den besked, man får, hvis man beklager sig.

Er I klar over hvor meget en folkepension lyder på? Der er i al fald ikke råd til taxa til og fra sygehuset.

Så tænk jer om i Skive politikere! For nogle vil måske prøve selv at dosere deres piller og hvor længe mon man kan det? For mit vedkommende kunne jeg nok klare det en tid, men hvor længe??? Vi bliver jo stadig ældre, men også her tror jeg, de ansvarlige kun tænker i penge, og nu har de ældre jo nok snart glemt problemet, så er det så nemt, så er pengene jo sparet, og måske kan man så igen gi’ den et bette nøk og finde et nyt sted at spare penge, penge, penge på, og så har de gamle nok glemt politikernes tendens til igen og igen holde for.

Så kan der måske igen siges, som politikeren J. P. Hedevang sagde: »Nu må vi bare se at komme videre«.

Tak for optagelsen

m v h

Gudrun Jespersen,

folkepensionist, 85 år

Christiansgade 7,

7800 Skive

Retningslinjer for debatten
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Mest læste

Avisannonce

Seneste Debat

Forsiden lige nu

Seneste sport

Seneste 112

Seneste ind-/udland