Gå til hovedindhold
Ritzau Kriminalitet

Person fundet død i udbrændt hus i Nykøbing Falster

12-07-2019 KL. 12:20
Brandvæsnet arbejdede natten til fredag med at få kontrol over ilden i et hus på Gavlhusvej i Nykøbing Falster. Fredag middag oplyser politiet, at en person er fundet indebrændt i huset, og at det undersøges, om der ligger noget kriminelt bag.
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

En person er fundet indebrændt i et hus i Taaderup, der ligger i Nykøbing Falster. Det oplyser Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi i en pressemeddelelse.

Politiet undersøger, om der ligger noget kriminelt bag.

Torsdag klokken 21.49 modtog politiet en anmeldelse om, at der var brand i et hus på Gavlhusvej 21 i Taaderup. Der er tale om en enkeltstående villa.

Natten til fredag har både politi og brandfolk været på adressen til brandslukning og bevogtning. Det er tidligere meldt ud, at politiet betegner det udbrændte hus som et gerningssted.

- Vi fortsætter vores tekniske undersøgelser og afhøringer, og jeg forventer, at dette arbejde vil vare resten af dagen. På nuværende tidspunkt har vi ikke yderligere oplysninger, siger politiinspektør Kim Kliver i pressemeddelelsen, der er udsendt fredag omkring middag.

Det fremgår ikke af pressemeddelelsen, hvem den afdøde er, eller om de pårørende er blevet underrettet.

/ritzau/

Retningslinjer for debatten
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Mest læste

Avisannonce

Seneste

Forsiden lige nu

Seneste sport

Seneste 112

Seneste ind-/udland