Gå til hovedindhold
Sport

Playmakeren forlænger: »Jeg vil selvfølgelig gerne spille liga igen«

15-02-2019 KL. 18:40
Empty

Nickolei Jensen føler sig godt tilpas i Skive fH, og derfor tager han to år mere i klubben. Arkivfoto: Steen Don

  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Inden Skive fH fredag aften gik på banen mod Otterup i håndboldens 1. division blev det offentliggjort for klubbens sponsorer, at playmakeren Nickolei Jensen tager yderligere to sæsoner i den blå trøje.

Den forlængelse falder i kølvandet på, at anfører Daniel Guldsmed for få dage siden også satte sin signatur på en ny to-årig kontrakt.

Tingene falder på alle parametre i hak for Nickolei Jensen, og derfor har han valgt at blive i Skive fH.

- Sådan som det er lige nu, fungerer det bare. Jeg vil selvfølgelig gerne op at spille liga igen, men vi har stadig mulighed for, at det kan komme til at ske i år. Desuden har jeg den rolle, jeg gerne vil have, og jeg synes, vi hele tiden udvikler os som hold, siger han.

Nickolei Jensen og den ligeledes håndboldspillende hustru, Rikke Vestergaard, er bosat i byen sammen med deres to børn, og dermed går familielivet også op i en højere enhed.

Tidligere har Nickolei Jensen ellers luftet tankerne omkring et ophold i udlandet, men det er indtil videre udsat - uden dog at være droppet.

- Jeg har ikke lagt det helt på hylden, men det er ikke noget, jeg har tænkt så meget over i forbindelse med den nye kontrakt, siger han.

En god fyr

Udover at have uomtvistelige talenter med en håndbold mellem hænderne har Nickolei Jensen også de menneskelige egenskaber, en klub som Skive fH kigger efter.

- Nickolei er lige som Daniel (Guldsmed, red.) en kulturbærer. Han har mange af de værdier, vi som klub gerne vil sættes i forbindelse med, siger Jonas Fangel, som er bestyrelsesmedlem og en del af klubbens herresenior-udvalg.

Når det bliver suppleret med evnerne på banen, er skibonitterne dermed i besiddelse af en markant profil i 1. division.

- Vi har her i det første år set rigtig mange gode ting fra Nickolei, selvom han godt nok også har været skadet. Specielt på det seneste, efter han er kommet tilbage, har han præsteret godt - og så er han samtidig også en god fyr for truppen, understreger han.

Med forlængelsen på plads tegner der sig et tidligt billede af Skive fH-truppen til den kommende sæson.

Nickolei Jensen og Daniel Guldsmed får selskab af Mads Meldgaard, Jeppe Kjærulff, Joshua Grace, Lasse Rask, Tobias Balsby og Emil Grønbech, som alle har kontrakter, der også gælder for den kommende sæson.

- Det er en rigtig god start. Vi har fået landet nogle gode spillere, og så kigger vi selvfølgelig stadig frem mod den kommende sæson og ser også, hvad der sker rundt omkring i de andre klubber, lyder det fra Jonas Fangel.

Retningslinjer for debatten
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Mest læste

Avisannonce

Seneste Sport

Forsiden lige nu

Seneste sport

Seneste 112

Seneste ind-/udland