Gå til hovedindhold
Ritzau Kriminalitet

Politi efterlyser vidner til overfald på hundelufter i Ishøj

27-05-2019 KL. 13:25
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Politiet efterlyser vidner til et knivoverfald på en kvindelig hundelufter i Ishøj i marts. Det oplyser Københavns Vestegns Politi i en pressemeddelelse mandag.

Kvinden blev overfaldet fredag 15. marts omkring klokken 19 af en mand med en køkkenkniv. Politiet skriver ikke, om kvinden kom til skade ved overfaldet.

Overfaldet skete på Ishøjstien ud for Baldershøj 24 i Ishøj. Gerningsmanden forsøgte at frarøve kvinden hendes hund, hvilket mislykkedes.

I forbindelse med overfaldet blev gerningsmanden bidt i låret af kvindens hund. Derfor kan han have haltet på det ene ben, da han efterfølgende stak af fra stedet.

Politiet beskriver manden som 40-50 år gammel og 180-190 centimeter høj. Han var almindelig af kropsbygning og lys i huden.

På gerningstidspunktet var han iført en knælang mørk jakke med hætten trukket op over hovedet. Desuden havde han army-grønne gummistøvler på.

Den kvindelige hundelufter havde tidligere samme dag spottet gerningsmanden to gange ved et naturområde mellem Ishøj Bygade og Pilemarksvej tæt på Ishøj Landsby.

Hvis man har set eller kender til gerningsmanden, kan man kontakte Københavns Vestegns Politi på 43861448.

/ritzau/

Retningslinjer for debatten
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Mest læste

Avisannonce

Seneste

Forsiden lige nu

Lokalt

Derfor festede de i seks dage: Ugelang fest var unges »erstatning« for aflyst festival Derfor festede de i seks dage: Ugelang fest var unges »erstatning« for aflyst festival

Lokalt

Datter til plejehjemsbeboer er skuffet over kommunen: »Medierne fik besked om flytning før min far« Datter til plejehjemsbeboer er skuffet over kommunen: »Medierne fik besked om flytning før min far«

Seneste sport

Seneste 112

Seneste ind-/udland