Gå til hovedindhold
112

Politi rykkede ud til larmende narkofest: Tre gemte sig på toilettet

16-11-2018 KL. 09:44
Empty

Arkivfoto

  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Om festen bare blev endnu bedre eller det alligevel gav lidt afmatning på festen at få besøg af politiet, er der ingen melding om, men i hvert fald fik 11 personer i en lejlighed i Nørregade torsdag aften omkring klokken 22 besøg af en patrulje. Det fortæller politikommissær Lars Mikkelsen fra lokalpolitiet i Skive.

Politiet havde fået en anmeldelse om, at der blev smidt flasker ud af vinduet og hørt højt musik i lejligheden, og da de rykkede ud til larmen, fandt de tre mennesker, der havde gemt sig på toilettet.

- De var vinde og skæve, og man kunne tydeligt se, at de havde haft gang i nogle amfetaminbaner, og de tre personer havde tydelige tegn på at være påvirket af narko, siger han.

Udover festen på toilettet var der også gang i den i resten af lejligheden, hvor der befandt sig yderligere otte personer, som også fremstod påvirkede. Alle de tilstedeværende - langt størsteparten fra Skive og i øvrigt ikke kendt af politiet i forvejen - blev visiteret, men politiet fandt ingen stoffer på dem eller i lejligheden, og derfor klarer de frisag og undgår sigtelser.

Retningslinjer for debatten
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Mest læste

Avisannonce

Seneste 112

Forsiden lige nu

112

Varetægtsfængslet i fire uger: Skibonit truede med at bombe kommunen flere gange Varetægtsfængslet i fire uger: Skibonit truede med at bombe kommunen flere gange

Seneste sport

Seneste 112

Seneste ind-/udland