Gå til hovedindhold
Lokalt

Politidirektør Jens Kaasgaard går på pension efter 43 år i politiet

15-01-2020 KL. 13:23
Empty

Politidirektør Jens Kaasgaard ved Midt- og Vestjyllands Politi (th) går på pension. Søren Pape Poulsen (K) til venstre på billedet. Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Politidirektør Jens Kaasgaard ved Midt- og Vestjyllands Politi går på pension efter næsten 43 år i politiet.

Det skriver Midt- og Vestjyllands Politi i en pressemeddelelse.

Jens Kaasgaards karriere i politiet begyndte i 1977, hvor han som ung politifuldmægtig fik ansættelse i Hjørring politikreds. Selv kalder han de første år i politiet ’en form for mesterlære, hvor civilt ansatte var med til lidt af hvert’. Det var en lærerig tid for den dengang nyklækkede jurist fra Ferring ved Lemvig.

Politiet har udviklet sig væsentligt siden, og det er således noget af en rejse, Jens Kaasgaard har været på. Undervejs i karrieren har han bestredet poster i både Rigspolitiet og Københavns Politi, inden han i 1998 ”vendte hjem’ og tiltrådte som politimester i Holstebro. Efter politireformen i 2006 blev han politidirektør for landets geografisk største politikreds, Midt- og Vestjyllands Politi.

Politidirektør Jens Kaasgaard udtaler:

- Det har været et enormt privilegium at være ansat i dansk politi. Jeg har været omgivet af gode, loyale medarbejdere og dygtige, dedikerede ledere. Jeg kan med god samvittighed sige, at jeg lader mig pensionere fra et politi, hvor befolkningen aldrig har fået bedre betjening, og hvor de ansatte aldrig har været bedre. Jeg vil gerne sige et stort tak til de mange dygtige kolleger, jeg har haft æren af at arbejde sammen med gennem årene. Politi og anklagemyndighed er et fantastisk sted at være ansat, og jeg har aldrig fortrudt, at dansk politi blev min livsbane.

Politidirektør i Østjyllands Politi Helle Kyndesen tiltræder som politidirektør i Midt- og Vestjyllands Politi efter Jens Kaasgaard pr. 1. april 2020. Helle Kyndesen har tidligere blandt andet været vicepolitidirektør i Midt- og Vestjyllands Politi og vicepolitimester i Ringkøbing.

Retningslinjer for debatten
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Mest læste

Avisannonce

Seneste Lokalt

Forsiden lige nu

Lokalt

Politichef med opfordring til unge op til hedebølge: »Skru nu ned for festmusikken« Politichef med opfordring til unge op til hedebølge: »Skru nu ned for festmusikken«

112

15-årig dreng frikender kammerater for overfald: "Jeg gjorde det selv" 15-årig dreng frikender kammerater for overfald: "Jeg gjorde det selv"

Seneste sport

Seneste 112

Seneste ind-/udland