Gå til hovedindhold
112

Politiet efter weekend, hvor Skive kogte over: "Lyt til politiets anvisninger"

23-10-2017 KL. 14:35
Empty
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email
Indsatsleder og politikommisær Ralf Høgedal har en enkel opfordring til de unge i nattelivet efter en voldsom weekend i nattelivet.

Det var en særdeles voldsom weekend i nattelivet i Skive. Lokalpolitiet havde så mange sager, at se til at de så sig nødsaget til at tilkalde forstærkning fra Midt- og Vestjyllands Politi, da der opstod masseslagsmål foran Zwei Grosse Bier Bar.

- Vi observerer flere på stedet, som har småskader på hænderne og i ansigtet, men ingen af de tilstedeværende ønsker at anmelde noget, siger politikommisær og indsatsleder ved Midt- og Vestjyllands Politi, Ralf Høgedal, til Skive Folkeblad.

- Vi får hurtigt styr på episoden og får delt nogle bøder ud for uorden på værtshuset, og vi får givet to et forbud mod at komme dernede i to år. Og så er der et par stykker, som får en bøde for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen for at lave ballade udenfor.

Lokalpolitiet var på det tidspunkt igang med at anholde en 31-årig mand for at have opført sig seksuelt krænkende på diskotek Manhatten, og kunne derfor ikke selv rykke ud til balladen foran Zwei Grosse.

Uroen i nattelivet fortsatte og to unge mænd gjorde sig især bemærket.

- To unge mænd bliver bedt om at forlade Sole Mio, og de siger også, at de har kontaktet deres forældre, som efter deres udsagn vil komme og hente dem. De var i et sådant humør og sådan en tilstand, at vi vurdere, at det var bedst for dem og for alle andre festglade unge, at de to tog hjem, siger politikommisær og indsatsleder ved Midt- og Vestjyllands Politi, Ralf Høgedal, til Skive Folkeblad.

Politiet forlod stedet efter at have talt med de to unge, men det skulle de måske ikke have gjort, for senere på aftenen var den gal igen med de to.

- Når byen koger, har vi ikke tid til at tage dem med til Holstebro, så vi bad dem om at tage hjem, men senere på aftenen ringede de 112, fordi de var blevet overfaldet omme bag rådhuset, siger politikommisær og indsatsleder ved Midt- og Vestjyllands Politi, Ralf Høgedal.

- Vi får ikke fat i modparten. Men vi får kontakt til de unge senere, da de kommer op på stationen. Der opfordrer vi dem til at få besigtiget deres skader og så komme tilbage og anmelde episoden.

At de to unge er kommet til skade kunne være undgået, hvis de havde lyttet til politiets anvisninger og var taget hjem.

- Vi møder mange unge mennesker, som har en sjov aften i byen, men der en lille gruppe, som godt kunne trænge til en opsang. Majoriteten lytter, men der skal ikke ret mange mennesker til at skabe meget arbejde. Så får vi en travl aften. Havde de bare lyttet til os, så var de kommet i seng uden skader og havde haft en glad dag i byen.

- Vi vil gerne have, at man som forælder tager snakken med sine børn og forklarer dem, hvad man skal gøre, når politiet kommer, siger politikommisær og indsatsleder ved Midt- og Vestjyllands Politi, Ralf Høgedal.

 

Retningslinjer for debatten
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Mest læste

Avisannonce

Seneste 112

Forsiden lige nu

Seneste sport

Seneste 112

Seneste ind-/udland